Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔεύτερη χρονιά για το Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών

Δεύτερη χρονιά για το Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών

Από 21 ως 25 Απριλίου 2004, το λιμάνι του Λαυρίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα μοναδικό γεγονός για το κοινό της θάλασσας. Πρόκειται για την Best Value […]

Από 21 ως 25 Απριλίου 2004, το λιμάνι του Λαυρίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα μοναδικό γεγονός<...> για το κοινό της θάλασσας. Πρόκειται για την Best Value Yachting 2004, το 2ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών.

Την άνοιξη, όταν η αντικατάσταση, αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους γίνονται ακόμη πιο επίκαιρη, οι επισκέπτες της διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τις πολλές συμμετέχουσες εταιρείες σχετικά με την επιλογή και αγορά μεταχειρισμένου σκάφους στη πιο συμφέρουσα τιμή, σε ένα ιδανικό ναυτικό περιβάλλον.

Η Best Value Yachting έχει το πλεονέκτημα ότι συγκεντρώνει όλες τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μεταχειρισμένου σκάφους δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ζωντανό και άμεσο τρόπο σε ένα πολυάριθμο ενδιαφερόμενο κοινό. Η πλωτή παρουσίαση των σκαφών δίνει στην Best Value Yachting μια μοναδική δυναμική, καθώς και τη δυνατότητα για επί τόπου δοκιμές και παρουσιάσεις σκαφών. Σκάφη κάθε τύπου και μεγέθους στην πλωτή παρουσίαση της έκθεσης αλλά και μηχανές, jet-ski, surf boards, ski, αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα και εξαρτήματα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, στη συμπληρωματική χερσαία παρουσίαση.

Την Best Value Yachting διοργανώνει η EuroPartners, αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Reed Exhibitions, διοργανωτή κορυφαίων ναυτικών σαλονιών όπως των Κανών και του Μονακό. Η EuroPartners διοργανώνει ακόμη την Exclusive Yachting, την πολύ επιτυχημένη πλωτή παρουσίαση μεγάλων σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών lifestyle η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το Σεπτέμβριο του 2004 και πάλι στο Λαύριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024