Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςGermanwings: Το πρώτο βραβείο για την σχέση ποιότητας με τιμή

Germanwings: Το πρώτο βραβείο για την σχέση ποιότητας με τιμή

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings παρέλαβε πρόσφατα το Πρώτο Βραβείο ως η καλύτερη εταιρία που προσφέρει την μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα που πληρώνουν οι επιβάτες της, `value for […]

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings παρέλαβε πρόσφατα το Πρώτο Βραβείο ως<...> η καλύτερη εταιρία που προσφέρει την μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα που πληρώνουν οι επιβάτες της, `value for money`.

Η ψήφιση της έγινε μεταξύ 4.000 συχνών επιβατών που πήραν μέρος στην έρευνα που διεξήχθη από το Internet Booking Portal Travel Channel. “Ξέρουμε ότι επιλεχθήκαμε από τους συχνούς επιβάτες ως η πρώτη τους αεροπορική εταιρία με την καλύτερη αξία για χρήματα”, ανακοίνωσε ο Dr. Joachim Klein, Διευθύνων Σύμβουλος της Germanwings. “Και με αυτή την καινούρια τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόζουμε θα είμαστε για ακόμη μια φορά πιο μπροστά από εκείνους που δεν έχουν μια καθαρή επικοινωνιακή στρατηγική όσον αφορά τις τιμές τους. Θέλουμε οι πελάτες μας να συνειδητοποιήσουν τις τιμές της Germanwings, καθώς δεν έχουμε καμία επιρροή στους φόρους ή στα τέλη αεροδρομίου”, πρόσθεσε.

Σχετικά με την τιμολογιακή της πολιτική η εταιρία Germanwings πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αλλάζει την παρουσίαση των τιμών στην ιστοσελίδα της. Οι χρήστες του Διαδικτύου που αιτούνται για ένα εισιτήριο δεν θα βλέπουν πια την τελική τιμή που περιλαμβάνει τους φόρους και τα τέλη, αλλά λεπτομερείς πληροφορίες των τιμών των δρομολογίων με ξεχωριστή αναφορά στους φόρους και τα τέλη. Έτσι οι πελάτες μπορούν να δουν με ένα “κλικ” την αξία του εισιτηρίου. “Με αυτή την απόφαση ακολουθούμε τον ανταγωνισμό και δίνουμε στους πελάτες μας την πιθανότητα να συγκρίνουν απ` ευθείας τις τιμές”, εξήγησε ο Dr. Joachim Klein. “Ακολουθώντας τον τελευταίο κανονισμό της ΕΕ σχετικά με τον ανταγωνισμό των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, η Germanwings υποστηρίζει αυτόν τον κανόνα με την καλύτερη διαφάνεια τιμών”, πρόσθεσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024