Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών

Διαμαρτυρία ΣΑΑΕ για την δυσλειτουργία του Ελ. Βενιζέλος

Θοδωρής Κουμέλης - 19 Φεβρουάριος 2004, 00:00

Τη δυσφορία του για τη δυσφήμιση του "Ελ. Βενιζέλος" από τους ατυχείς χειρισμούς που ακολούθησαν μετά το απόλυτα δικαιολογημένο κλείσιμό του, λόγω των ακραίων και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών...

Τη δυσφορία του για τη δυσφήμιση του “Ελ. Βενιζέλος” από τους ατυχείς χειρισμούς που ακολούθησαν μετά το<...>

απόλυτα δικαιολογημένο κλείσιμό του, λόγω των ακραίων και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (Σ.Α.Α.Ε.).

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για την ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή από τη Διοίκηση του αεροδρομίου, για την ατυχή και απερίσκεπτη διαβεβαίωση ότι ο αερολιμένας θα λειτουργήσει κανονικά από το Σάββατο το πρωί, που όπως αποδείχθηκε από το ατύχημα του Airbus της Cyprus Airways, δεν είχαν ληφθεί επαρκή μέτρα αποκατάστασης της λειτουργικότητας όλων των χώρων πρόσβασης, parking των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα να χάσει το “Ελ. Βενιζέλος” την αξιοπιστία του διεθνώς.

“Προτείνουμε, τα λάθη που έγιναν από τη Διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών να αποτελέσουν αντικείμενο σοβαρής έρευνας και απόφασης κατάλληλης επένδυσης σε εξοπλισμό και εμπεριστατωμένης επιχειρησιακής μελέτης. Επίσης, προτείνουμε τη στενότερη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την  Υ.Π.Α., η οποία προφανώς δε λειτούργησε”, τονίζει η ανακοίνωση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top