Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔιαμαρτυρία ΣΑΑΕ για την δυσλειτουργία του Ελ. Βενιζέλος

Διαμαρτυρία ΣΑΑΕ για την δυσλειτουργία του Ελ. Βενιζέλος

Τη δυσφορία του για τη δυσφήμιση του “Ελ. Βενιζέλος” από τους ατυχείς χειρισμούς που ακολούθησαν μετά το απόλυτα δικαιολογημένο κλείσιμό του, λόγω των ακραίων και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών…

Τη δυσφορία του για τη δυσφήμιση του “Ελ. Βενιζέλος” από τους ατυχείς χειρισμούς που ακολούθησαν μετά το<...> απόλυτα δικαιολογημένο κλείσιμό του, λόγω των ακραίων και απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή, εξέφρασε ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (Σ.Α.Α.Ε.).

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για την ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή από τη Διοίκηση του αεροδρομίου, για την ατυχή και απερίσκεπτη διαβεβαίωση ότι ο αερολιμένας θα λειτουργήσει κανονικά από το Σάββατο το πρωί, που όπως αποδείχθηκε από το ατύχημα του Airbus της Cyprus Airways, δεν είχαν ληφθεί επαρκή μέτρα αποκατάστασης της λειτουργικότητας όλων των χώρων πρόσβασης, parking των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα να χάσει το “Ελ. Βενιζέλος” την αξιοπιστία του διεθνώς.

“Προτείνουμε, τα λάθη που έγιναν από τη Διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών να αποτελέσουν αντικείμενο σοβαρής έρευνας και απόφασης κατάλληλης επένδυσης σε εξοπλισμό και εμπεριστατωμένης επιχειρησιακής μελέτης. Επίσης, προτείνουμε τη στενότερη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την Υ.Π.Α., η οποία προφανώς δε λειτούργησε”, τονίζει η ανακοίνωση.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024