Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚορυφαία η Celebrity Cruises σύμφωνα με το Conte Nast Traveler

Κορυφαία η Celebrity Cruises σύμφωνα με το Conte Nast Traveler

Την πρώτη θέση στη λίστα με τις κορυφαία κρουαζιερόπλοια που δημοσίευσε το έγκυρο περιοδικό Conte Nast Traveler κατέλαβε η Celebrity Cruises. Συγκεκριμένα, η Celebrity στις 10 πρώτες θέσεις κατέλαβε τις […]

Την πρώτη θέση στη λίστα με τις κορυφαία κρουαζιερόπλοια που δημοσίευσε το έγκυρο περιοδικό Conte Nast Traveler κατέλαβε η<...> Celebrity Cruises.

Συγκεκριμένα, η Celebrity στις 10 πρώτες θέσεις κατέλαβε τις 5 ενώ μαζί με την Royal Caribbean -εταιρία του ίδιου ομίλου – στις 28 πρώτες θέσεις κατέλαβαν τις 16.

Κριτήριο για την κατάταξη των πλοίων με χωρητικότητα από 1500 άτομα και πάνω, ήταν: τα δρομολόγια, η σχέση της τιμής και των υπηρεσιών που προσφέρονται εν πλω, ο σχεδιασμός των πλοίων, η διατροφή και οι δραστηριότητες που μπορούν να έχουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας.

Πρώτο αναδείχθηκε το κρουαζιερόπλοιο “Infinity” και ακολούθησαν τα “Mercury” και “Galaxy” της ίδιας εταιρίας στην 3η και 5η θέση αντίστοιχα. Αντιπρόσωπος του ομίλου της Royal Caribbean Cruises (Royal Caribbean International & Celebrity Cruises) στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024