Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celebrity Cruises παρουσιάζει τα “Celebrity Xpeditions”

Η Celebrity Cruises παρουσιάζει τα “Celebrity Xpeditions”

Κρουαζιέρες στα νησιά Γκαλαπάγκος θα πραγματοποιεί από τις 11 Ιουνίου 2004 η Celebrity Cruises, εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά από εξωτικές θαλάσσιες περιηγήσεις με την ονομασία “Celebrity Xpeditions”. Την αναγγελία έκανε […]

Κρουαζιέρες στα νησιά Γκαλαπάγκος θα πραγματοποιεί από τις 11 Ιουνίου 2004 η Celebrity Cruises, εγκαινιάζοντας<…> μία νέα σειρά από εξωτικές θαλάσσιες περιηγήσεις με την ονομασία “Celebrity Xpeditions”.

Την αναγγελία έκανε πρόσφατα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Νέα Υόρκη ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας Jack Williams. Οι κρουαζιέρες θα γίνονται με το μήκους 296 ποδιών πλοίο που ονομάζεται επίσης “Celebrity Xpeditions” και μοιάζει με πολυτελές ιδιωτικό γιωτ.

Το κρουαζιερόπλοιο στις 47 σουίτες και δωμάτια που διαθέτει μπορεί να φιλοξενήσει 100 επιβάτες, για τη φροντίδα των οποίων υπάρχει 64 ατόμων πλήρωμα. Τα θαλάσσια προγράμματα “Celebrity Xpeditions” θα διαρκούν από 7 έως 10 ημέρες και θα μπορούν να προσφέρονται επιπλέον των υπαρχόντων δρομολογίων της Celebrity ή και ως ιδιωτικά ταξίδια.

“Αυτό είναι ένα νέο μεγάλο πρόγραμμα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τελικά ένα Celebrity Xpedition σε κάθε δρομολόγιο που εκτελούμε κρουαζιέρες, από τα 7ήμερα στην Καραϊβική, μέχρι την Ευρώπη” ανέφερε ο Jack Williams. Η εταιρία σκοπεύει να ανακοινώσει και νέα προγράμματα Celebrity Xpeditions για την Ανταρκτική, την Αρκτική, την Αλάσκα, τη Φλόριντα και αλλού, μέχρι το τέλος του έτους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024