Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑνοιξε τις πύλες της η συνεδριακή έκθεση του Λονδίνου Confex

Ανοιξε τις πύλες της η συνεδριακή έκθεση του Λονδίνου Confex

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΝΔΙΝΟ – CONFEX: Χθες ξεκίνησε η διεθνής έκθεση του Λονδίνου Confex που εξειδικεύεται στα συνέδρια ανακοινώνοντας τη διοργάνωση International Confex Best Practice Awards Conference, που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου στο Battersea Park London…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΟΝΔΙΝΟ – CONFEX: Χθες ξεκίνησε η διεθνής έκθεση του Λονδίνου Confex που εξειδικεύεται στα συνέδρια ανακοινώνοντας<...> τη διοργάνωση International Confex Best Practice Awards Conference, που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου στο Battersea Park London.

Κατά τη διάρκεια του International Confex Best Practice Awards Conference θα δοθούν τα πρώτα βραβεία του συνεδριακού κλάδου που αναγνωρίζουν τη ατομική συμβολή του οργανωτή συνεδρίων στην όλη επιτυχία του συνεδρίου. Οι κύριες κατηγορίες είναι τέσσερις, ενώ κάθε κατηγορία χωρίζεται σε πολλές υποκατηγορίες.

Οι τέσσερις κατηγορίες είναι:

  • Corporate awards – individual
  • Event organizers awards
  • Event suppliers awards
  • Grand prix awards

Η ελληνική παρουσία στην έκθεση είναι δυναμική, ενώ από την πλευρά του ΕΟΤ διοργανώθηκε εκδήλωση και workshop – σεμινάριο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου ήταν καλεσμένοι δημοσιογράφοι, αλλά και διεθνείς οργανωτές συνεδρίων ανακοινώθηκε η ανεξαρτοποίηση του γραφείου συνεδρίων που έχει εδώ και 2 περίπου χρόνια δημιουργήσει η ΔΙ.Τ.ΕΞ Λονδίνου. Η διευθύντρια του γραφείου Κατιλένα Alpe έκανε μια σύντομη και περιεκτική παρουσίαση της χώρας μας και των δυνατοτήτων διοργάνωσης συνεδρίων, δίνοντας έμφαση στην προσπέλαση, τις δραστηριότητες, την ασφάλεια, και την ‘εικόνα’ της Αθήνας που αλλάζει.

Ακόμα, έγινε αναφορά στον εξειδικευμένο κόμβο που έχει δημιουργήσει το γραφείο, ο οποίος δίνει πληροφορίες στους επαγγελματίες διοργανωτές συνεδρίων για τη χώρα μας. Ο κ. Πάνος Αργυρός, διευθυντής της ΔΙ.Τ.ΕΞ Λονδίνου παρουσίασε το πλάνο του γραφείου του για το 2004, βάση του οποίου θα πραγματοποιηθούν inspections trips στην Ελλάδα, road shows σε όλη την Μεγάλη Βρετανία, και παρουσιάσεις στα γραφεία των διοργανωτών συνεδρίων όλης της χώρας.

Παράλληλα, παρουσία των δυνατοτήτων ενοικίασης ιδιωτικών κατοικιών έγινε από εκπρόσωπο της Filoxenia 04 που έδωσε πληροφορίες για τις κατοικίες. Τέλος, η κ. Ελένη Μυλωνά, από το Thessaloniki Convention and Visitors Bureau, TCVB, έκανε χαιρετισμό και σύστησε την Θεσσαλονίκη στους παρευρισκομένους, ενημερώνοντας τους για το ρόλο της ως Ολυμπιακή πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024