Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέοι προορισμοί και περισσότερες πτήσεις από την Qatar Airways

Νέοι προορισμοί και περισσότερες πτήσεις από την Qatar Airways

Τέσσερις νέοι προορισμοί προστέθηκαν από το Φεβρουάριο του 2004 στο πρόγραμμα πτήσεων της Qatar Airways. Πιο συγκεκριμένα έχουν προστεθεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις για Σεούλ και Σαγκάη και τρεις εβδομαδιαίες για […]

Τέσσερις νέοι προορισμοί προστέθηκαν από το Φεβρουάριο του 2004 στο πρόγραμμα πτήσεων της Qatar Airways<...>.

Πιο συγκεκριμένα έχουν προστεθεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις για Σεούλ και Σαγκάη και τρεις εβδομαδιαίες για Σιγκαπούρη και Σεμπού Φιλιππίνων. Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Airbus A330.

Ο διευθυντής πωλήσεων του Αμφιτρύωνα, αντιπρόσωπος της Qatar Airways στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Γρηγορίου, ανέφερε ότι “οι νέοι προορισμοί αντιπροσωπεύουν την αυξημένη ζήτηση επιβατικής κίνησης σε αυτή την περιοχή και βελτιώνουν σημαντικά τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε κυρίως στην ναυτιλία λόγω των νευραλγικών θέσεων των πόλεων αυτών σε σχέση με την εμπορική ναυτιλία”.

Η Qatar Airways θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες, με 25 σύγχρονα αεροσκάφη, κυρίως τύπου Airbus ενώ πρόκειται να παραλάβει άλλα 13 έως το τέλος του έτους στοχεύοντας στη δημιουργία ενός στόλου 52 αεροσκαφών εντός της επόμενης πενταετίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024