Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυνεργασία Air Malta με την τρίτη δύναμη στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Συνεργασία Air Malta με την τρίτη δύναμη στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Από την 1η Νοεμβρίου 1999, το πρόγραμμα συχνών επιβατών της αεροπορικής εταιρίας Air Malta, ‘Flypass’, συνεργάζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο, με την Budget, την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο […]

Από την 1η Νοεμβρίου 1999, το πρόγραμμα συχνών επιβατών της αεροπορικής εταιρίας Air Malta<.>, 'Flypass', συνεργάζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο, με την Budget<.>, την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Αυτό ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία της Air Malta από τον διευθυντή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας κ. Brian Bartolo, τον υπεύθυνο marketing και συνεργασιών της Budget κ. David Wathins και τον διευθυντή της Budget Μάλτας κ. Louis Pace.
Από την ίδρυση του την 1η Απριλίου 1998 το πρόγραμμα Flypass προσελκύει ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό μελών και επαγγελματιών. Ήδη το Flypass διαθέτει πάνω από 5.500 μέλη.
Η Budget με παρουσία σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και 3.000 υποκαταστήματα προσφέρει ποικιλία αυτοκινήτων προς ενοικίαση, από μικρά αυτοκίνητα πόλης, μέχρι πολυτελή αυτοκίνητα όπως Jaguar και Mercedes, ή ακόμη και Harley Davinson σε επιλεγμένα σημεία.
Η συμφωνία περιλαμβάνει ειδικά προνόμια για τα μέλη της Flypass, όπως 50 πόντους για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου.
Ο κ. Bartolo δήλωσε ότι ο αριθμός των μελών του Flypass που όλο και μεγαλώνει δείχνει την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στην Air Malta.
Ακόμα, ανέφερε ότι στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας είναι οι διεθνείς συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχειακές αλυσίδες, και άλλους τουριστικούς οργανισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024