Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεργασία Air Malta με την τρίτη δύναμη στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Οκτώβριος 1999, 00:00

Από την 1η Νοεμβρίου 1999, το πρόγραμμα συχνών επιβατών της αεροπορικής εταιρίας Air Malta<.>, 'Flypass', συνεργάζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο, με την Budget<.>

, την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
Αυτό ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία της Air Malta από τον διευθυντή εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας κ. Brian Bartolo, τον υπεύθυνο marketing και συνεργασιών της Budget κ. David Wathins και τον διευθυντή της Budget Μάλτας κ. Louis Pace.
Από την ίδρυση του την 1η Απριλίου 1998 το πρόγραμμα Flypass προσελκύει ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό μελών και επαγγελματιών. Ήδη το Flypass διαθέτει πάνω από 5.500 μέλη.
Η Budget με παρουσία σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο και 3.000 υποκαταστήματα προσφέρει ποικιλία αυτοκινήτων προς ενοικίαση, από μικρά αυτοκίνητα πόλης, μέχρι πολυτελή αυτοκίνητα όπως Jaguar και Mercedes, ή ακόμη και Harley Davinson σε επιλεγμένα σημεία.
Η συμφωνία περιλαμβάνει ειδικά προνόμια για τα μέλη της Flypass, όπως 50 πόντους για κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου.
Ο κ. Bartolo δήλωσε ότι ο αριθμός των μελών του Flypass που όλο και μεγαλώνει δείχνει την αμέριστη εμπιστοσύνη τους στην Air Malta.
Ακόμα, ανέφερε ότι στα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας είναι οι διεθνείς συνεργασίες με άλλες αεροπορικές εταιρίες, ξενοδοχειακές αλυσίδες, και άλλους τουριστικούς οργανισμούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top