Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Νέος πρόεδρος στο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Οκτώβριος 1999, 00:00

Ο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού, WTTC<.>

, διόρισε νέο πρόεδρο κατά τη γενική συνέλευση του την περασμένη εβδομάδα.
Ο νέος πρόεδρος, κ. Jean-Claude Baumgarten, έχει 25χρονη και πλέον εμπειρία στην αεροπορική βιομηχανία, μεγαλύτερο μέρος της οποίας απέκτησε απασχολούμενος σε υψηλές διοικητικές θέσεις της Air France.
Ο κ. Harvey Golub προεδρεύων της γενικής συνέλευσης του W.T.T.C., και διευθύνων σύμβουλος της American Express σχολιάζοντας τον διορισμό ανέφερε ότι "μετά από εξαντλητική έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο από την Εκτελεστική Επιτροπή του WTTC βρίσκομαι πραγματικά στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jean-Claude. Είναι ένα εξαίρετο διοικητικό στέλεχος και θα υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγαλύτερο επιχειρηματικό τομέα του κόσμου. Περιμένω ανυπόμονα τη συνεργασία μας".
Ο κ. Baumgarten είπε "Ανυπομονώ να συναντήσω τις προσκλήσεις που ανοίγονται στο WTTC. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα ταξίδια και ο τουρισμός έχουν θεωρηθεί ‘φτωχοί’ σε οικονομικά μεγέθη σε σχέση με τις υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις κατασκευαστικές εταιρίες και τις τηλεπικοινωνίες. Παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για όλες τις χώρες, είτε αναπτυγμένες είτε αναπτυσσόμενες, για να κάνουν τον τουρισμό ακρογωνιαίο λίθο της οικονομικής τους ανάπτυξης. Το WTTC βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει αυτό να συμβεί και θα εξακολουθήσει να ασκεί πίεση προς τις κυβερνήσεις ώστε να εφαρμόσουν ‘φιλικές’ τουριστικές στρατηγικές, οι οποίες ωφελούν τους τουρίστες, τις επιχειρήσεις, και την οικονομία σε όλο τον κόσμο".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top