Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Διμερής τουριστική συνάντηση στην Τουρκία

Θοδωρής Κουμέλης - 25 Οκτώβριος 1999, 00:00

Στην Αλικαρνασσό, το σημερινό Μποντρούμ, λίγα μίλια απέναντι από τη Κω πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου διμερής τουριστική συνάντηση, Φόρουμ, των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού καθώς και τουριστικών παραγόντων της Ελλάδας και της Τουρκία<.>

ς.
Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια του Ελληνοτουρκικού διαλόγου που υπαγορεύτηκε μετά την αλληλεγγύη και προσέγγιση των δύο λαών από τα τελευταία τραγικά γεγονότα των σεισμών.
Ο β΄ αντιπρόεδρος του HATTA κ. Σπ. Γκίνης που εκπροσώπησε τους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς πράκτορες τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να διατηρηθεί το καλό κλίμα με την θέσπιση "Τουριστικού Μορατόριουμ" αποφυγής προβλημάτων και έντασης στο Αιγαίο σε όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και όχι μόνο, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ξένοιαστοι αυτή την μοναδική περιοχή της Μεσογείου.
Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τύπου του Ελληνοτουρκικού Τουριστικού Φόρουμ, εκτός των άλλων αναφέρεται ότι πρέπει να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να γίνει το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης, φιλίας και τουριστικής συνεργασίας.
Η υποδοχή από τις αρχές, τους επίσημους και τους εργαζόμενους στον τουρισμό ήταν θερμή και συγκινητική μέχρι του σημείου να διαθέσουν ένα παραδοσιακό πλοίο για την επιστροφή της αποστολής μας στη Κω, λόγω παράτασης της συνάντησης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top