Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιμερής τουριστική συνάντηση στην Τουρκία

Διμερής τουριστική συνάντηση στην Τουρκία

Στην Αλικαρνασσό, το σημερινό Μποντρούμ, λίγα μίλια απέναντι από τη Κω πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου διμερής τουριστική συνάντηση, Φόρουμ, των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού καθώς και τουριστικών παραγόντων […]

Στην Αλικαρνασσό, το σημερινό Μποντρούμ, λίγα μίλια απέναντι από τη Κω πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου διμερής τουριστική συνάντηση, Φόρουμ, των υπουργείων Εξωτερικών και Τουρισμού καθώς και τουριστικών παραγόντων της Ελλάδας και της Τουρκία<.>ς.
Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια του Ελληνοτουρκικού διαλόγου που υπαγορεύτηκε μετά την αλληλεγγύη και προσέγγιση των δύο λαών από τα τελευταία τραγικά γεγονότα των σεισμών.
Ο β΄ αντιπρόεδρος του HATTA κ. Σπ. Γκίνης που εκπροσώπησε τους ταξιδιωτικούς και τουριστικούς πράκτορες τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να διατηρηθεί το καλό κλίμα με την θέσπιση "Τουριστικού Μορατόριουμ" αποφυγής προβλημάτων και έντασης στο Αιγαίο σε όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και όχι μόνο, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ξένοιαστοι αυτή την μοναδική περιοχή της Μεσογείου.
Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τύπου του Ελληνοτουρκικού Τουριστικού Φόρουμ, εκτός των άλλων αναφέρεται ότι πρέπει να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να γίνει το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης, φιλίας και τουριστικής συνεργασίας.
Η υποδοχή από τις αρχές, τους επίσημους και τους εργαζόμενους στον τουρισμό ήταν θερμή και συγκινητική μέχρι του σημείου να διαθέσουν ένα παραδοσιακό πλοίο για την επιστροφή της αποστολής μας στη Κω, λόγω παράτασης της συνάντησης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024