Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΔεν θα είναι πετυχημένη η easyCruise σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς κρουαζιέρας

Δεν θα είναι πετυχημένη η easyCruise σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς κρουαζιέρας

Τα λειτουργικά κόστη της easyCruise θα είναι τόσο υψηλά ώστε δεν θα μπορέσει να επαναλάβει την επιτυχία της easyJet αναφέρει ο ειδικός του κλάδου της κρουαζιέρας κ. Tony Peisley, στον […]

Τα λειτουργικά κόστη της easyCruise θα είναι τόσο υψηλά ώστε δεν θα μπορέσει να επαναλάβει την επιτυχία της<...> easyJet αναφέρει ο ειδικός του κλάδου της κρουαζιέρας κ. Tony Peisley, στον βρετανικό τουριστικό τύπο.

Οι τιμές που έχει ανακοινώσει η easyCruise είναι πραγματικά μικρές αφού ξεκινούν από 29 λίρες Αγγλίας τη διανυκτέρευση. Σύμφωνα με τον Peisley, η easyCruise θα ακολουθήσει την πορεία των easyCafe, easyCinema, και easyCar, που δεν είναι πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Μετά την ανακοίνωση του κ. Peisley, στέλεχος της easyCruise δήλωσε ότι “το επιχειρηματικό σχέδιο της easyCruise θα διαφέρει κατά πολύ από εκείνα των παραδοσιακών εταιριών κρουαζιέρας. Στόχος θα είναι οι πελάτες ηλικίας 20-40 ετών, στους οποίους θα δίνεται η ευκαιρία να γευθούν την τοπική νυχτερινή διασκέδαση”, και διευκρίνισε ότι “συνήθως τα κρουαζιερόπλοια φεύγουν από τα λιμάνια νωρίς το απόγευμα, ώστε οι επιβάτες να έχουν επιβιβασθεί και να έχουν το χρόνο όλο το βράδυ να ξοδέψουν χρήματα σε διασκέδαση. Εμείς θα δίνουμε την ευκαιρία στους επιβάτες μας να διασκεδάζουν στα μέρη που θα επισκεπτόμαστε, αφού το κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινά από το λιμάνι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα φθάνει στον επόμενο προορισμό του το μεσημέρι”.

Στόχος της easyCruise είναι στην επταήμερη κρουαζιέρα της, οι επιβάτες να επισκέπτονται επτά λιμάνια της Μεσογείου. Αρχικά το σχέδιο προέβλεπε ότι το πλοίο θα είχε χωρητικότητα 100 επιβατών, όμως ο Στέλιος Χατζηιωάννου σχεδιάζει να υπερδιπλασιάσει αυτή τη χωρητικότητα φθάνοντας τους 250 επιβάτες με αντικατάσταση των υπαρχόντων καμπίνων με ειδικές κατασκευές fiber-glass διαστάσεων τουλάχιστον 90 τετρ. ποδιών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επιβάτες με στόχο να αποφύγουν επιπλέον χρεώσεις θα πρέπει να καθαρίζουν μόνοι τους τις καμπίνες τους!

Η easyCruise σχεδιάζει να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες της το καλοκαίρι του 2005, ενώ οι κρατήσεις θα αρχίσουν σύντομα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024