Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςGermanwings: Καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τη Γερμανία

Germanwings: Καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τη Γερμανία

Με το καινούριο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2004 η Germanwings παρουσιάζει αυξημένη, πρόσθετη προσφορά πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Οι 9 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά την χειμωνιάτικη περίοδο, θα αυξηθούν στις […]

Με το καινούριο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2004 η Germanwings παρουσιάζει αυξημένη, πρόσθετη προσφορά<...> πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας. Οι 9 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά την χειμωνιάτικη περίοδο, θα αυξηθούν στις 12 την εβδομάδα. Ενώ ο αερομεταφορέας χαμηλού κόστους προσφέρει μέχρι τις 27 Μαρτίου 2004 τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Κολονίας, Θεσσαλονίκης και Κολονίας και Θεσσαλονίκης και Στουτγκάρδης, το νέο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων που αρχίζει στις 28 Μαρτίου 2004 θα προσφέρει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Αθήνας και Κολονίας, πέντε συνδέσεις εβδομαδιαίως μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κολονίας καθώς και τρεις συνδέσεις την εβδομάδα από την πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας προς τη Στουτγκάρδη.

“Η ζήτηση για πτήσεις από και προς τη Βόρεια Ελλάδα αυξάνεται ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες”, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Dr Joachim Klein, Διευθύνων Σύμβουλος της Germanwings, αφότου το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων διατέθηκε για κρατήσεις στην ιστοσελίδα. “Γι` αυτό η Germanwings θα προσφέρει 8 πτήσεις την εβδομάδα από την Βορειότερη Ελληνική μητρόπολη προς τη Γερμανία”, πρόσθεσε.

Από τις 9 πτήσεις εβδομαδιαίως στις 17 κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου 2004

Από την αρχή του χρόνου η καινούρια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους έχει διακρίνει μια b<>τεράστια ζήτηση στα εισιτήρια προς τους προορισμούς που φιλοξενούν τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της φετινής χρονιάς: το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα. “Γι` αυτό το λόγο αποφασίσαμε να αυξήσουμε τα δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας κατά τη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2004”, εξήγησε ο Dr Klein. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών μηνών η Germanwings θα λειτουργεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Κολονίας καθώς και καθημερινές πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κολονίας. Μαζί με τις τρεις πτήσεις την εβδομάδα από τη Θεσσαλονίκη προς τη Στουτγκάρδη, η αεροπορική εταιρία που έχει τη βάση της στην Κολονία θα προσφέρει 17 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου 2004. Η προσφορά θέσεων θα είναι σχεδόν διπλάσια σε σύγκριση με το τρέχον χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024