Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκλογές

Το Υπουργείο Τουρισμού έγινε πραγματικότητα

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Μάρτιος 2004, 00:00

Το υπουργείου Τουρισμού που είχε εξαγγείλει ως αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία ότι θα είναι η προτεραιότητά της να δημιουργήσει ως κυβέρνηση έγινε τελικά πραγματικότητα...

Το υπουργείο Τουρισμού που είχε εξαγγείλει ως αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία ότι θα είναι η προτεραιότητά της<...>

να δημιουργήσει ως κυβέρνηση έγινε τελικά πραγματικότητα. Ο Κώστας Καραμανλής, ως ο νέος πρωθυπουργός της χώρας δίνοντας στη δημοσιότητα εχθές τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης υλοποίησε τις εξαγγελίες έχοντας στο κυβερνητικό σχήμα από την αρχή το νέο υπουργείο.

Από την επομένη των εκλογών και μέχρι νωρίς εχθές το πρωί είχαν ακουστεί πολλά σενάρια για το όνομα του υποψήφιου υπουργού Τουρισμού. Ως επικρατέστεροι υποψήφιοι φαινόντουσαν αρχικά οι κύριοι Κεφαλλογιάνης και Σπηλιωτόπουλος, ενώ στη συνέχεια είχε ακουστεί και το όνομα του κ. Κασίμη. Τελικά ο κ. Καραμανλής φαίνεται να εξέπληξε όλους και επέλεξε τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ως υπουργό Τουρισμού, ενώ υφυπουργός ανέλαβε ο κος Αθανάσιος Λιάσκος που ήταν και υπεύθυνος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλαγές θα έχουμε και σε έναν άλλο κρίσιμο για τον τουρισμό κλάδο, τις αερομεταφορές. Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, όπου εντάσσονται και οι αερομεταφορές, ανέλαβε ο κ. Μιχάλης Λιάπης στη θέση του κ. Χρίστου Βερελή. Παράλληλα, τις παραιτήσεις τους υποβάλλουν και οι πρόεδροι, διοικητικοί, διευθύνοντες σύμβουλοι και άλλα ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Έτσι, τις παραιτήσεις τους θα υποβάλλουν και οι πρόεδροι της Ολυμπιακής Αεροπορίας και των Ολυμπιακών Αερογραμμών καθώς και ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης ορκίζονται σήμερα στις 11.00 το πρωί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top