Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑσκηση αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για ατύχημα με αεροπλάνο

Ασκηση αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης για ατύχημα με αεροπλάνο

Μεγάλης έκτασης άσκηση, με αντικείμενο υποτιθέμενο αεροπορικό ατύχημα, εκτός του χώρου του αεροδρομίου, διοργανώνει την Τρίτη…

Μεγάλης έκτασης άσκηση, με αντικείμενο υποτιθέμενο αεροπορικό ατύχημα, εκτός του χώρου του αεροδρομίου, διοργανώνει<...> την Τρίτη, 16 Μαρτίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Πρόκειται για μια κινητοποίηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των ασκήσεων που διεξάγει σε τακτική βάση ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας.

Το σενάριο της φετινής άσκησης αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης, που έχει τον τίτλο “Ατύχημα αεροσκάφους εκτός αερολιμένα” προβλέπει πτώση αεροσκάφους στη θάλασσα ανοιχτά του κόλπου του Πόρτο-Ράφτη κατά τη διαδικασία προσέγγισης στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν κρατικοί φορείς και υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024