Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Αθήνα προορισμός πολλαπλών επιλογών

Η Αθήνα προορισμός πολλαπλών επιλογών

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε πρόσφατα στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, ημερίδα με θέμα “Η Αθήνα σήμερα, τουριστικός προορισμός πολλαπλών επιλογών”. Στόχος της ημερίδας […]

Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων στον Τουρισμό υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε πρόσφατα στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, ημερίδα με θέμα “Η Αθήνα σήμερα, τουριστικός προορισμός πολλαπλών επιλογών”.

Στόχος της ημερίδας ήταν η προβολή της Αθήνας σαν αυτόνομος τουριστικός προορισμός με συνέπεια την άμβλυνση της εποχικότητας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Στην ημερίδα τοποθετήθηκαν για το σύγχρονο πρόσωπο της Αθήνας, εκτός της κλασικής της εικόνας, ο γνωστός σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης, Πρόεδρος του Σωματείου “οι Φίλοι της Αθήνας”, η αρχιτέκτων πολεοδόμος Ingrid Mulyer-Διαμαντοπούλου, ο συνθέτης διδάκτωρ μουσικολογίας Κωνσταντίνος Κακαβελάκης, η Ιωάννα Λαλαούνη – Τσουκοπούλου Διευθύντρια του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη. Ο Ίων Βορρές, Πρόεδρος του Μουσείου Βορρέ και ο Γρηγόρης Χριστοδούλου, εκπρόσωπος της διεθνούς γαστρονομικής οργάνωσης “Slow Food”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν:

  • Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Ειρήνη Μαντζαβελάκη Βασιλοπούλου
  • Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Κέλλυ Μπουρδάρα
  • Συντονίστρια της εκδήλωσης, η Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, Λόλα Νταϊφά.

    Φωτοφραφία: Ingrid Muyeler-Διαμαντοπούλου, ο `Ιων Βορρές, η Ιωάννα Λαλαούνη, η Λόλα Νταϊφά, η Ειρήνη Βασιλοπούλου και ο Κων/νος Κακαβελάκης

    Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
    Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

    16/04/2024
    15/04/2024
    12/04/2024
    11/04/2024
    10/04/2024
    09/04/2024