Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤις προοπτικές τουριστικής συνεργασίας θα εξετάσει στη Ρωσία ο υφυπουργός Τουρισμού

Τις προοπτικές τουριστικής συνεργασίας θα εξετάσει στη Ρωσία ο υφυπουργός Τουρισμού

Τη διεθνή έκθεση τουρισμού MITT 2004 στη Μόσχα θα επισκεφτεί ο υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος με σκοπό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ρωσικής αγοράς και να εξετάσει τις πιθανότητες συνεργασίας…

Τη διεθνή έκθεση τουρισμού MITT 2004 στη Μόσχα θα επισκεφτεί ο υφυπουργός Τουρισμού<...> Αναστάσιος Λιάσκος με σκοπό να ενημερωθεί για τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ρωσικής αγοράς και να εξετάσει τις πιθανότητες συνεργασίας.

Ειδικότερα, ο κ. Λιάσκος, στο πλαίσιο της έκθεσης, θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της ρωσικής κυβέρνησης και του τουριστικού κλάδου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης ο κ. Λιάσκος θα γίνει δεκτός από το Ρώσο πατριάρχη Αλέξιο Β`, θα συναντηθεί με στελέχη μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών και θα έχει συνεργασία και με τον υφυπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης και Εμπορίου της Ρωσίας, αρμόδιο και για θέματα τουρισμού κ. Στραδλακόφσκι προκειμένου να εξετάσουν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού παίρνει μέρος για δέκατη συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση τουρισμού MITT στη Μόσχα, ενώ φέτος θα συμμετάσχει με περίπτερο 700τμ και 49 συνεκθέτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024