Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Φεστιβάλ για αγορές στο Ντουμπάι

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Απρίλιος 1999, 00:00

Από τις 18 Μαρτίου ως τις 14 Απριλίου πραγματοποιείται στο Ντουμπάι<.>

το Dubai Shopping Festival '99. Κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε αυτό το φεστιβάλ, πάνω από 2.500 καταστήματα, τα οποία προσφέρουν εκπτώσεις από 20-79%.
Το φεστιβάλ αυτό, που το 1997 έφερε στο Ντουμπάι πάνω από 843 εκατ. δολάρια, είναι ένα από τα πιο ελκυστικά για τουρίστες γεγονότα της χώρας. Το θέμα του φετινού φεστιβάλ είναι Children of the World Meet in Dubai. Αυτό το γεγονός δίνει την ευκαιρία στους χορηγούς του φεστιβάλ να οργανώσουν ψυχαγωγίες ειδικές για παιδιά. Επίσης, θα υπάρχουν ψυχαγωγικά γεγονότα στους δρόμους της πόλης, πολιτιστικές εκδηλώσεις, και θεαματικά σπορ.
Για το 1999, υπολογίζεται ότι το φεστιβάλ θα ελκύσει περίπου 2 εκατ. επισκέπτες. Τα μαγαζιά θα διευρύνουν το ωράριο τους από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους αγοραστές, και οι τράπεζες θα είναι ανοικτές όλο το 24ώρο στους χώρους υποδοχής της χώρας.
Τα καταστήματα του Duty Free είναι από τα μεγαλύτερα σε όλο τον κόσμο και είναι περίπου 28. Τα καταστήματα που πωλούν χρυσαφικά και κοσμήματα είναι περίπου το 20% των καταστημάτων της πόλης, και ανάμεσα στο υπόλοιπο 80% βρίσκονται καταστήματα που πωλούν ποτά, καπνό, ηλεκτρονικά, αρώματα και επώνυμα ρούχα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top