Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εντείνονται οι επισκέψεις Ιαπώνων δημοσιογράφων στην χώρα μας

Θοδωρής Κουμέλης - 26 March 2004, 00:00

Εντείνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης της Ελλάδας, των Ιαπωνικών ΜΜΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, για την προβολή του τουρισμού μας και<...>

των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Δημοσιογράφοι του “Aflo Sport”, επισκέφτηκαν, τον περασμένο Φεβρουάριο, την Αθήνα και Ολυμπία, για τη δημοσίευση αρθρογραφίας, 32 σελίδων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τη ζωή των Ελλήνων, που θα παρουσιαστεί στο τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου 2004, του περιοδικού “Hare-Yoho”, κυκλοφορίας 300.000 αντιτύπων.

Δημοσιογράφοι του περιοδικού VIA, επισκέφτηκαν, επίσης, τον περασμένο Φεβρουάριο την Αθήνα, για δημοσίευση τετρασέλιδης αρθρογραφίας, με τίτλο “Catch the World”, στο τεύχος Απριλίου 2004, του περιοδικού που κυκλοφορεί “on board” στα λεωφορεία/limousine buses, από και προς τα αεροδρόμια Narita, Haneda-Tokyo, Yokohama.

Τέλος, τηλεοπτικό συνεργείο EST Co. Ltd., επισκέφτηκε, στις αρχές Μαρτίου, την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Σαντορίνη, και την Κρήτη, για το ανοιξιάτικο πρόγραμμα “Sunday Special” του Nippon Television Network Corporation, το οποίο θα αναφέρεται στο ταξίδι της Ελλάδας και τις εντυπώσεις για το θέατρο, τη φιλοσοφία, τη φιλολογία, την ιστορία, του γνωστού στην Ιαπωνία ηθοποιού Tetsuya Takeda.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top