Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ICAO: Κάθε συμφωνία απελευθέρωσης αποτελεί θετική εξέλιξη

Κώστας Ιατρού - 30 Μάρτιος 2004, 00:00

Με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Επιτροπή της ΕΕ και την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την ελευθέρωση των αερομεταφορών<...>

των δύο αυτών αγορών, που αποτελούν τις μεγαλύτερες του κόσμου να έχουν ξεκινήσει, o Δρας Ruwantissa Abeyratne του γραφείου Αερομεταφορών ICAO, International Civil Aviation Organization, δήλωσε στο TravelDailyNews ότι ο ICAO υποστηρίζει και προωθεί την απελευθέρωση και θα χαιρετίσει οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ. “Οι ίδιες οι κυβερνήσεις που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις είναι εκείνες που θα αποφασίσουν, όμως πιστεύω ότι κάθε συμφωνία απελευθέρωσης αποτελεί θετική εξέλιξη” είπε χαρακτηριστικά.

Η υπό διαπραγμάτευση απελευθερωμένη διατλαντική αγορά θα αλλάξει τους κανόνες ιδιοκτησίας, κάνοντας τους πιο εύκολους, και έτσι θα επιτραπεί τόσο στις αεροπορικές εταιρίες της ΕΕ όσο και των ΗΠΑ να λειτουργήσουν αντίστοιχα στις εσωτερικές αγορές η μία της άλλης.

Το είδος της συμφωνίας θα εξαρτηθεί, σύμφωνα με τον Δρα Abeyratne, από τα ενδιαφερόμενα μέρη, τα υπάρχοντα συμφέροντα όλων των  εμπλεκομένων μερών - δηλαδή των αεροπορικών εταιριών, των αεροδρομίων, και των εταιριών παροχής υπηρεσιών - που θα επηρεάσουν το “πακέτο” της συμφωνίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top