Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ο Δήμος της Κω στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» αλλά και στην διασφάλιση της ποσότητας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Μάιος 1999, 00:00

Σύμφωνα με συνέντευξη του κ. Γιώργου Σταματάκη, αντιδήμαρχου της Κω και προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων, η Κως<.>

στοχέυει στο «ποιοτικό άλμα» και στον ποιοτικό τουρισμό, αλλά πρώτα πρέπει να διασφαλιστεί η άνοδος του αριθμού των τουριστών.
Στόχος του δήμου είναι η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ιδίως η ανάπτυξη της μαρίνας. Ο δήμος της Κω έχει ενοικιάσει τις εγκαταστάσεις από τον ΕΟΤ, και η «Κως Επενδυτική» ΑΕ θα έχει την διαχείρηση. Η εταιρία θα έχει μετοχικό κεφάλαιο 50 εκατ. Η μαρίνα θα είναι ο πυρήνας για τα μεγάλα έργα και στόχος θα είναι το κέρδος το οποίο θα επενδύεται σε άλλα έργα υποδομής.
«Πρώτα μας ενδιαφέρει η εξασφάλιση της ποσότητας των τουριστών», είπε ο κ. Σταματάκης, διότι «έτσι θακρατήσουμε τους επαγγελματίες στην Κω και τον τοπικό πληθυσμό στον τόπο του». Η σπουδαιότητα αυτού του γεγονότος είναι προφανής ιδίως όταν σκεφτούμε ότι υπάρχουν και εθνικά θέματα και προβλήματα στο νησί.
«Έχοντας εξασφαλίσει την ποσότητα, μπορούμε να εστιάσουμε τις προσπάθειες μας στην ποιότητα με εναλλακτικές λύσεις ποιοτικού τουρισμού», πρόσθεσε ο κ. Σταματάκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top