Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ SAS προσαρμόζει τη δομή της στις νέες ανάγκες

Η SAS προσαρμόζει τη δομή της στις νέες ανάγκες

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησε η SAS προχθές για την επανέναρξη των τακτικών πτήσεων της εταιρίας στην Αθήνα ο Soren Belin, Chief Operating Officer, παρουσίασε την πορεία […]

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησε η SAS προχθές για την επανέναρξη των τακτικών πτήσεων της εταιρίας στην Αθήνα<...> ο Soren Belin, Chief Operating Officer, παρουσίασε την πορεία της SAS σήμερα και τις προκλήσεις για το μέλλον.

Πιο αναλυτικά ανέφερε ότι οι ταξιδιωτικές συνήθειες και απαιτήσεις των επιβατών αλλάζουν και η SAS πρέπει να προσαρμοσθεί στη νέα πραγματικότητα – και εμπορικά και σε σχέση με το κόστος. Για την επίτευξη αυτού του στόχου η SAS προσφέρει στους επιβάτες ολοκληρωμένες αεροπορικές υπηρεσίες μια εκ των οποίων είναι η θυγατρική, χαμηλού κόστους, εταιρία της, η Snowflake, η οποία στην πρώτη χρονιά λειτουργίας της πούλησε 750.000 θέσεις.

Ο κ. Belin παρουσίασε το πλάνο της SAS που έχει στόχο το 2005 να πέσει το κόστος κατά μονάδα της εταιρίας σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Σημαντικό γεγονός προς αυτήν τη κατεύθυνση αποτέλεσαν οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν με τα συνδικάτα. Αυτές οι συμφωνίες θα μειώσουν το κόστος κατά μονάδα της SAS κατά 35%.

Η SAS όπως είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα (TravelDailyNews, 12 Μαρτίου 2004), θα χωριστεί σε 4 εταιρίες και ο λόγος είναι, όπως δήλωσε ο κύριος Belin, το γεγονός ότι σε κάθε χώρα μέλος της SAS (Σουηδία, Δανία και Νορβηγία) διαφοροποιείται η κίνηση των επιβατών ανάμεσα στο εσωτερικό και το εξωτερικό δίκτυο (Σουηδία: 50-50%, Δανία: 10-90% και Νορβηγία: 80-20%) και με αυτό τον τρόπο θα μειώσει τα κόστη της.

Κλείνοντας την παρουσίασή του ο κύριος Belin δήλωσε ότι η μελλοντική SAS θα είναι μια κερδοφόρος εταιρία που θα προσφέρει ποιοτικές αερομεταφορές σε οικονομικές τιμές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024