Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπλοποίηση διαδικασιών για κατάταξη σε “κλειδιά” και για χρηματοδοτήσεις των ενοικιαζομένων καταλυμάτων

Απλοποίηση διαδικασιών για κατάταξη σε “κλειδιά” και για χρηματοδοτήσεις των ενοικιαζομένων καταλυμάτων

Aμεση κατηγοριοποίηση των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων σε `κλειδιά` υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων […]

Aμεση κατηγοριοποίηση των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων σε `κλειδιά` υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Τουρισμού<...> Αναστάσιος Λιάσκος κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε) που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis.

Στη Γενική Συνέλευση που είχε μεγάλη προσέλευση τόσο από μέλη της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε όσο και από εκπροσώπους τουριστικών φορέων ο κ. Λιάσκος αναφέρθηκε σε θέματα Τουρισμού και αφού αναγνώρισε ότι ο κλάδος των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων έχει σημαντική συμβολή στην Τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας, ανέφερε ότι τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν τον κλάδο επί σειρά ετών, θα επιλυθούν το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά με το ασφαλιστικό μετέφερε την θέση της Κυβέρνησης ότι τα μέλη της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε θα εντάσσονται μόνο σε έναν κύριο ασφαλιστικό φορέα. Πέραν αυτού, επεσήμανε ότι τα περιττά δικαιολογητικά για την διατήρηση – χορήγηση και ανανέωση αδειών λειτουργίας θα καταργηθούν, η ένταξη σε κατηγορίες κλειδιών θα πραγματοποιηθεί με απλές διαδικασίες και η ένταξη μας σε προγράμματα εκσυγχρονισμού (ΕΠΑΝ – ΕΠΕ) θα απλοποιηθεί.

Όπως αναφέρει η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε σε επιστολή της “Δείγμα αξιοπιστίας για τα όσα υποσχέθηκε ο κ. Λιάσκος είχαμε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 29-03-2004 στο Υπουργείο Τουρισμού κι εντός των ημερών θα εκδοθεί διευκρινιστική επιστολή με υπογραφή του Υπουργού Τουρισμού κ. Αβραμόπουλο με θέμα την απλοποίηση των διαδικασιών ένταξης των καταλυμάτων μας σε κατηγορίες κλειδιών μέχρι τις 30-04-2004″.

Τη γενική συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος και ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Αντώνιος Καρπούζας.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ο κ. Aγγλος, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Φωκάς, ο γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ κ. Βερνίκος, ο πρόεδρος των εκθέσεων ΞΕΝΙΑ κ. Κούμανης καθώς και ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου κ. Μητρόπουλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024