Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Τρίτη χρονιά για το Διεθνές Συμπόσιο Γιώτινγκ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Απρίλιος 2004, 00:00

Το τρίτο διεθνές Θαλάσσιο Συμπόσιο με έκθεση και παράλληλο συνέδριο για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη (Mega Yachts) θα πραγματοποιηθεί<...>

και φέτος στο νησί του Πόρου μεταξύ 9-13 Μαΐου 2004 με συμμετοχή νέων Mega Yachts.  Διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) και την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού  (ΕΠΕΣΤ) υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και της Νομαρχίας Πειραιά. Παράλληλα με την έκθεση των σκαφών θα διεξαχθεί συνέδριο για το Yachting, διαγωνισμός Σεφ των σκαφών και πολλά happenings.
Πέρυσι περισσότεροι από 70 προσκεκλημένοι από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη γεύτηκαν την ελληνική φιλοξενία στο όμορφο νησί του Πόρου στα πλαίσια του δεύτερου διεθνούς Θαλάσσιου Συμποσίου για μεγάλα επαγγελματικά σκάφη. Το πρόγραμμα του Συμποσίου περιελάμβανε έκθεση  επαγγελματικών σκαφών, περιπτέρων Ελλήνων ναυλομεσιτών  στην μαρίνα του Πόρου καθώς και σεμινάρια προς τους διεθνείς πράκτορες τουρισμού αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία της Ελλάδος στον θαλάσσιο τουρισμό και τα ελληνικά νησιά ως τουριστικό προορισμό για τα επαγγελματικά σκάφη. Οι φιλοξενούμενοι εκπρόσωποι του θαλάσσιου τουρισμού της Ευρώπης και των ΗΠΑ καθώς και οι εκπρόσωποι του ξένου τύπου επισκέφθηκαν τα 30 και πλέον υπερπολυτελή σκάφη που προσφέρονται για αναψυχή από ελληνικές επιχειρήσεις. Όλα τα σκάφη φέρουν την ελληνική σημαία και έχουν πλήρωμα υψηλών προδιαγραφών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top