Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΝέες εγκαταστάσεις του “wizard” σε ξενοδοχεία και καταστήματα

Νέες εγκαταστάσεις του “wizard” σε ξενοδοχεία και καταστήματα

Νέες εγκαταστάσεις του συστήματος αυτοματοποιημένης μουσικής “wizard” ανακοίνωσε η εταιρία Digital Sound & Vision στα ξενοδοχεία Castello Village και Blue Sea στη Κρήτη, στα νέα πολυκαταστήματα Hondos Center Πατησίων, Ν. […]

Νέες εγκαταστάσεις του συστήματος αυτοματοποιημένης μουσικής “wizard” ανακοίνωσε η εταιρία<...> Digital Sound & Vision στα ξενοδοχεία Castello Village και Blue Sea στη Κρήτη, στα νέα πολυκαταστήματα Hondos Center Πατησίων, Ν. Ιωνίας και Ιπποκράτους, στο σούπερ-μάρκετ Big Discount στη Σαντορίνη, και στον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου.

Το “wizard” προσφέρεται για επιχειρήσεις που υποδέχονται και φιλοξενούν καθημερινά αρκετούς επισκέπτες όπως σούπερ-μάρκετ, ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, τράπεζες, κλπ. Σκοπός του είναι να αντικαταστήσει τα συμβατικά μέσα μετάδοσης μουσικής (CD, ραδιόφωνο) και να μεταδίδει μουσική αυτόματα προγραμματισμένη και σύμφωνα με τις ακριβείς απαιτήσεις του ιδιοκτήτη της κάθε επιχείρησης. Χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση το “wizard” έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει απεριόριστο αριθμό μουσικών θεμάτων και τέσσερα διαφορετικά μουσικά προγράμματα ταυτόχρονα, κάτι που είναι ιδανικό για ξενοδοχεία γιατί με μικρότερο κόστος προσφέρουν σαφώς καλύτερες υπηρεσίες προς τους καλεσμένους τους.

Το σύστημα wizard είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή με 1.000 τραγούδια σε κάθε κανάλι και δυνατότητα για να προστίθενται συνέχεια καινούργια τραγούδια. Προγραμματίζεται ώστε να μεταδίδει διαφορετική μουσική κατά τη διάρκεια της ημέρας και τα τραγούδια δεν παίζουν ποτέ με την ίδια σειρά. Παράλληλα με τη χρήση του “wizard” οι επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν έχουν στα χέρια τους ένα σύγχρονο εργαλείο marketing γιατί μπορούν να εντάσσουν στο σύστημα ανά πάσα στιγμή διαφημιστικά μηνύματα ή ανακοινώσεις τα οποία προγραμματίζονται ώστε να μεταδίδονται σε συγκεκριμένες μέρες ή ώρες.

Η επιλογή των μουσικών θεμάτων γίνεται από τον υπεύθυνο της κάθε επιχείρησης και ο προγραμματισμός της ροής του προγράμματος γίνεται από τον επί σειρά ετών διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού GALAXY 92 κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο. Η Digital Sound & Vision μπορεί να σας προμηθεύσει και με το πιο δυσεύρετο είδος μουσικής ή με μουσικά θέματα ειδικών ημερών όπως Χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικα, μουσική Μεγάλης Εβδομάδος κλπ.

Το “wizard” διαθέτει πιστοποιητικό νομιμότητας από την Ανώνυμη Εταιρία Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΑΕΠΙ) και λειτουργεί ήδη σε αρκετές επιχειρήσεις όπως τα πολυκαταστήματα Λαμπρόπουλος και Factory Outlet, τα ξενοδοχεία Marbella Κέρκυρας, Sani Asterias Χαλκιδικής, Doryssa Bay Σάμου, Zafolia, Sofitel και Novotel, τα καφέ Libro D`oro στην Κέρκυρα, Κουκουβάγια στα Χανιά και σε πολλές ακόμη σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024