Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της BTI Greece με την Amadeus

Θοδωρής Κουμέλης - 08 Απρίλιος 2004, 00:00

Σε κοινή εκδήλωση των εταιριών BTI Greece και Amadeus παρουσιάστηκε η συνεργασία τους που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιανουαρίου, και<...>

ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Η συνεργασία αυτή αποτελεί στρατηγική επιλογή της BTI Greece στοχεύοντας με συνέπεια στην συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των εταιρικών της πελατών.

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν να γνωριστεί καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό των δύο οργανισμών και να εξοικειωθούν αμφότερες πλευρές ως προς την δυναμική, την αναπτυξιακή πορεία, τους επιχειρηματικούς στόχους και τις προοπτικές τους για την επίτευξη μιας όσο το δυνατόν πιο άριστης συνεργασίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γενικός διευθυντής της BTI International, κ. Andrew Woodward, ο οποίος και παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις της BTI σε διεθνές επίπεδο. Η μετάβαση στο σύστημα Amadeus έχει ολοκληρωθεί πλήρως με την εγκατάσταση του νέου Front Office συστήματος της Amadeus, το Amadeus Vista, στα γραφεία της BTI Greece στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, καθώς και την επιτυχημένη εκπαίδευση όλου του προσωπικού χάρη στην γνώση και την εμπειρία των στελεχών της Amadeus Hellas.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top