Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών στη Σμύρνη από την Νομαρχία Χίου

Θοδωρής Κουμέλης - 13 Απρίλιος 2004, 00:00

Προς τη δημιουργία Γραφείου Τουριστικών Πληροφοριών στη Σμύρνη προσανατολίζεται η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου σύμφωνα<...>

με την αναπτυξιακή τουριστική πολιτική της που στοχεύει στην καλύτερη διαχείριση και προώθηση του τοπικού τουριστικού προϊόντος.

Κύριος στόχος του Γραφείου θα είναι η παροχή πληροφοριών για διακοπές, επισκέψεις και συνέδρια στη Χίο, η εξυπηρέτηση Τούρκων επισκεπτών στο Νομό και η διευκόλυνση τους σε θέματα γραφειοκρατικά, βίζας και εμπορικών συναλλαγών.

Ήδη ο νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης έχει συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής προβολής και άλλους φορείς της Χίου και της Τουρκίας για το θέμα αυτό. Το προτεινόμενο γραφείο θα ασχολείται επίσης με την προβολή των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου στη Τουρκία και ειδικότερα στη Σμύρνη και με τη διοργάνωση κοινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σε ότι αφορά την κάλυψη του οικονομικού κόστους πέρα από την εξέταση των προγραμμάτων, θα ζητηθεί να συμμετάσχουν και οι επαγγελματικοί φορείς που έχουν άμεση σχέση με τον τουρισμό.

“Γνωρίζοντας ότι η Τουρκία μπορεί να γίνει μια από τις πιο σημαντικές αγορές για τη Χίο, πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης θα στηριχθεί από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες των νησιών μας”, τονίζει η ανακοίνωση της Νομαρχίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top