Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΥπεγράφη η σύμβαση για την Τουριστική Προβολή της Ημαθίας

Υπεγράφη η σύμβαση για την Τουριστική Προβολή της Ημαθίας

Μπήκαν οι βάσεις για την έναρξη του προγράμματος τουριστικής προβολής του Νομού Ημαθίας. Η Ν.Α. Ημαθίας, η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Ημαθίας, η Ένωση Ξενοδόχων, το Επιμελητήριο, η ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε., η Ενωση Ταξιδιωτικών […]

Μπήκαν οι βάσεις για την έναρξη του προγράμματος τουριστικής προβολής του Νομού Ημαθίας<...>. Η Ν.Α. Ημαθίας, η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Ημαθίας, η Ένωση Ξενοδόχων, το Επιμελητήριο, η ΕΝ.Ο.Α.Β.Ε., η Ενωση Ταξιδιωτικών Γραφείων και οι Δήμοι Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Βεργίνας, Μελίκης, Ανθεμίων, Μακεδονίδος και Δοβρά υπέγραψαν την προγραμματική σύμβαση για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Ημαθίας για το 2004.

Σύμφωνα με την σύμβαση, το πρόγραμμα προβολής ύψους 102.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί σε ποσοστό 50% από τον Ε.Ο.Τ. και περιλαμβάνει ενέργειες και δράσεις για την προβολή της Ημαθίας, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στις ενέργειες περιλαμβάνονται εκδόσεις τουριστικών εντύπων, συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, φιλοξενίες δημοσιογράφων, διαφημιστικές καταχωρήσεις κ.α. που θα υλοποιηθούν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και το Τμήμα Τουρισμού της Ν.Α. Ημαθίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024