Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Best Value Yachting 2004: 2ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Απρίλιος 2004, 00:00

Από τις 21 ως 25 Απριλίου 2004, το λιμάνι του Λαυρίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την Best Value Yachting 2004, το 2ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών...

Από τις 21 ως 25 Απριλίου 2004, το λιμάνι του Λαυρίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη συνεχή<...>

χρονιά την Best Value Yachting 2004, το 2ο Πλωτό Σαλόνι Μεταχειρισμένων Σκαφών.

Την άνοιξη, όταν η αντικατάσταση, αγορά ή ανταλλαγή μεταχειρισμένου σκάφους γίνονται ακόμη πιο επίκαιρα, οι επισκέπτες της διοργάνωσης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τις συμμετέχουσες εταιρίες σχετικά με την επιλογή και αγορά μεταχειρισμένου σκάφους στη πιο συμφέρουσα τιμή, σε ένα ιδανικό ναυτικό περιβάλλον.

Η Best Value Yachting έχει το πλεονέκτημα ότι συγκεντρώνει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του μεταχειρισμένου σκάφους δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με ζωντανό και άμεσο τρόπο σε ένα πολυάριθμο ενδιαφερόμενο κοινό. Η πλωτή παρουσίαση των σκαφών δίνει στην Best Value Yachting τη δυνατότητα για επί τόπου δοκιμές και παρουσιάσεις σκαφών. Σκάφη κάθε τύπου και μεγέθους παρουσιάζονται στο πλωτό μέρος της έκθεσης αλλά και μηχανές, jet-ski, surf boards, ski, αξεσουάρ και πολλά άλλα προϊόντα και εξαρτήματα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, βρίσκονται στη συμπληρωματική χερσαία παρουσίαση.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top