Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Η Gulf Air γιορτάζει 54 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στους αιθέρες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Απρίλιος 2004, 00:00

Πρόσφατα η Gulf Air έκλεισε τα 54 χρόνια λειτουργίας της, και ο James Hogan, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας<...>

γιόρτασε μαζί με τα ανώτερα διοικητικά στελέχη, την επέτειο για τον εορτασμό των 54 ετών της πρώτης εταιρίας του κόλπου.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Μπαχρέιν, Ομάν και των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 1950 χάρη στη διορατικότητα του πρωτοπόρου Freddie Bosworth, καθώς και των επιχειρηματιών του Μπαχρέιν, οι οποίοι κατανόησαν τη σημασία της σύνδεσης του κόλπου με τον υπόλοιπο κόσμο Σήμερα αποτελεί την ισχυρότερη Βάση για το τοπικό δίκτυο αερομεταφορών.

“Ο λόγος για τον οποίο γιορτάζουμε είναι πολύ σημαντικός”, ανέφερε ο James Hogan. “Είμαστε η παλαιότερη αεροπορική εταιρία στον κόλπο και από τις λίγες που κατάφερε να επιβιώσει μετά από πολλές δοκιμασίες στην ιστορία της πολιτικής αεροπορίας.
Έχουμε μετεξελιχθεί ως εταιρία και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε τόσο στη νέα δυναμική που δημιουργείται, όσο και στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς στον 21ο αιώνα.
Ωστόσο αυτό που παραμένει σταθερό είναι οι εταιρικές μας αξίες. Τόσο η εικόνα μας ως εταιρία, όσο και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την αραβική παραδοσιακή φιλοξενία.
Το 2003 σημαδεύτηκε από το ξεκίνημα του προγράμματος ανασυγκρότησης, πάνω στο οποίο στηριχτήκαμε για να επανατοποθετήσουμε την εταιρική μας εικόνα, αλλά και να μπορέσει η εταιρία να γίνει μία από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του χώρου της”.

H Gulf Air ιδρύθηκε το 1950. Σήμερα, ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο του Μπαχρέιν του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία που καλύπτει όλες τις χώρες του Κόλπου. Το δίκτυο της εταιρίας εξαπλώνεται από την Ευρώπη έως την Ασία και καλύπτει 45 πόλεις σε 33 χώρες. Ο στόλος της Gulf Air είναι από τους πιο σύγχρονους στη Μέση Ανατολή και αποτελείται από 36 αεροσκάφη.

Η αεροπορική εταιρία διανύει τον δεύτερο χρόνο ενός τριετούς στρατηγικού προγράμματος αναδιοργάνωσης, με επικεφαλής τον James Hogan, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Gulf Air. Ο στόχος της εταιρίας είναι να αναπτύσσεται δυναμικά βασισμένη στα παραδοσιακό πλεονεκτήματα που έχει που έχει αποκτήσει πάνω από μισό αιώνα, και που την έχουν καθιερώσει ως μια από τοις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου.

Η Gulf Air έχει βραβευτεί με το Ετήσιο Βραβείο για Οικονομική Ανάκαμψη Αεροπορικής Εταιρίας από το Κέντρο Αεροπλοΐας Ασίας-Ειρηνικού (CAPA) το 2003.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top