Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠανευρωπαϊκή διάκριση της Honeywell Incentives

Πανευρωπαϊκή διάκριση της Honeywell Incentives

Το βραβείο World Travel Awards 2004, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού πήρε η Κυπριακή εταιρία Honeywell Incentives, θυγατρική της A.S.G. Ltd, η οποία επιλεγεί ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους οργανωτές ταξιδιών […]

Το βραβείο World Travel Awards 2004, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού πήρε η Κυπριακή εταιρία<...> Honeywell Incentives, θυγατρική της A.S.G. Ltd, η οποία επιλεγεί ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους οργανωτές ταξιδιών τουρισμού συνεδρίων και κινήτρων της Ευρώπης (Europe`s Leading Destination Management Company).

Η επιλογή έγινε αφού η Honeywell Incentives διαγωνίστηκε μαζί με άλλους 220 οργανωτές τουρισμού συνεδρίων και κινήτρων από διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Από το διαγωνισμό, που είχε σαν κριτήρια την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, τις πρωτοποριακές ιδέες και την ικανοποίηση του πελάτη, η Honeywell Incentives επελέγη ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης. Οι άλλες τρεις εταιρίες είναι:

  • Allied Marketing – Γαλλία
  • MCI Group SA – Ελβετία
  • DMC – Τουρκία

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 9 Δεκεμβρίου 2004 στα νησιά Barbados όπου θα γίνει μεγαλειώδης τελετή μπροστά σε 5.000 επαγγελματίες τουρισμού από όλο τον κόσμο με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από διάφορα αμερικανικά και ευρωπαϊκά κανάλια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024