Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕννιαίος ναύλος από την Oneworld

Εννιαίος ναύλος από την Oneworld

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Τον νέο εννιαίο της ναύλο «explorer fare» παρουσίασε χθες η συμμαχία αεροπορικών εταιριών Oneworld, στην αραβική αγορά. Ο ναύλος αυτός που έχει τεθεί σε λειτουργία πριν […]

ΝΤΟΥΜΠΑΪ – ΑΤΜ ’99. Τον νέο εννιαίο της ναύλο «explorer fare» παρουσίασε χθες η συμμαχία<.> αεροπορικών εταιριών Oneworld, στην αραβική αγορά.
Ο ναύλος αυτός που έχει τεθεί σε λειτουργία πριν από δύο εβδομάδες περίπου, δίνει πολλές διευκολύνσεις και δυνατότητες στον επιβάτη και στην ουσία κάνει τις πέντε εταιρίες που αποτελούν τον κορμό της συμμαχίας να λειτουργούν ως μια εταιρία.
Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν στην πρώτη, την επαγγελματική ή την οικονομική θέση και να σχεδιάσουν το ταξίδι τους ανάλογα με τις γεωγραφίκες ζώνες που επισκέπτονται χωρίς να υπολογίζουν μίλια, και χωρίς περιορισμούς στο χρόνο παραμονής τους σε κάθε προορισμό.
Έτσι οι επιβάτες της Oneworld μπορούν να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με ένα εισιτήριο προσθέτοντας τα μίλια τους σε όποιο πρόγραμμα συχνών επιβατών των πε΄ντε εταιριών εκείνοι ανήκουν.
Το κόστος του νεόυ εννιαίου ναύλου, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Oneworld, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και φθηνότερο από τον αντίστοιχο ναύλο της Star Alliance.
Τα πέντε κύρια μέλη της Oneworld είναι οι: American Airlines, British Airways, Canadian Airlines, Cathay Pacific και Quantas.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024