Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Συνεχείς επιβραβεύσεις για την Celebrity Cruises και την Royal Caribbean

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Απρίλιος 2004, 00:00

Ως την καλύτερη εταιρία κρουαζιέρων επέλεξε την Royal Caribbean International η τουριστική εφημερίδα<...>

Travel Weekly κατά την απονομή των πρώτων ετήσιων βραβείων των αναγνωστών(First Annual Readers Choice Awards). Την προτίμησή τους στην Royal Caribbean έδειξαν περισσότεροι από 2.200 επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι την ξεχώρισαν και ως την καλύτερη εταιρία στην Καραϊβική.

Η βράβευση από την Travel Weekly συμπληρώνει έναν εντυπωσιακό κατάλογο τιμών και διακρίσεων που αποδόθηκαν στη Royal Caribbean International το 2003. Η εταιρία συνολικά αναγνωρίστηκε από τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και ταξιδιώτες για την ποιότητα που παρουσιάζει στους τομείς των θαλάσσιων προγραμμάτων, σχεδίου σκαφών, οικογενειακών διακοπών, ψυχαγωγίας, διατροφής τεχνολογίας και της υποστήριξης που τυγχάνει από τους τουριστικούς πράκτορες.

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για τον όμιλο της Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) αποτελεί η κατάταξη της Celebrity Cruises - για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο- στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία κρουαζιερόπλοια, με χωρητικότητα από 1500 άτομα και πάνω, στο ετήσιο “Best Cruise Ships in the World” που περιέχεται στο τεύχος Φεβρουαρίου 2004, του έγκυρου και μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικού Conde Nast Traveler.

Συγκεκριμένα, 7 πλοία της Celebrity επιλέγηκαν μεταξύ των 10 κορυφαίων με το Constellation να φιγουράρει στην πρώτη θέση, αποσπώντας την υψηλότερη βαθμολογία(89,1) στην κατηγορία των μεγάλων πλοίων. Το Summit κατατάχθηκε δεύτερο στη γενική βαθμολογία, αλλά πρώτο όσον αφορά στην εξυπηρέτηση και το Century απέσπασε την πρωτιά στην κατηγορία διατροφή.

Τα Infinity, Mercury και Galaxy κατάλαβαν την πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ενώ το Millennium κατατάχθηκε ένατο. Κριτήρια για τη φετινή επιλογή από τους 32.000 συνδρομητές του περιοδικού ήταν τα εξής πέντε: δρομολόγια, πλήρωμα-υπηρεσίες, καμπίνες-σχεδιασμός, τροφή-γεύματα και δραστηριότητες-εκδρομές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top