Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνακαινισμένο θα λειτουργήσει το Santa Marina Resort & Villas από το Μάιο του 2004

Ανακαινισμένο θα λειτουργήσει το Santa Marina Resort & Villas από το Μάιο του 2004

Το Santa Marina Resort & Villas, που ανήκει στην ξεχωριστή οικογένεια “The Luxury Collection” της Starwood Hotels & Resorts ξεκινάει την λειτουργία του το Μάιο του 2004 πλήρως ανακαινισμένο. Στη […]

Το Santa Marina Resort & Villas, που ανήκει στην ξεχωριστή οικογένεια “The Luxury Collection” της Starwood Hotels & Resorts ξεκινάει<...> την λειτουργία του το Μάιο του 2004 πλήρως ανακαινισμένο.

Στη συνολική του έκταση των 60 στρεμμάτων σε μια προνομιακή τοποθεσία της Μυκόνου με θέα το απέραντο γαλάζιο, όλα έχουν διαμορφωθεί έτσι, ώστε να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Όλα τα δωμάτια και τα μπάνια του κεντρικού ξενοδοχείου έχουν ανακαινιστεί, ενώ έχουν προστεθεί ολοκαίνουργιοι χώροι. Έχει δημιουργηθεί μία νέα πολυτελής σουίτα με ιδιωτική πισίνα, ενώ τρεις νέες σουίτες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για οικογένειες. Στις νέες εξωτερικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνεται εξωτερικό Jacuzzi, μία ακόμα μεγάλη πισίνα αλλά και πισίνα για παιδιά, καθώς και χώροι, κατάλληλοι για τη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών. Επίσης, ένα νέο εστιατόριο με ποιοτική μεσογειακή κουζίνα έρχεται να προστεθεί στις επιλογές που προσφέρει το ξενοδοχείο για την ικανοποίηση των γευστικών αναζητήσεων των πελατών του καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024