Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠαρέλαβε το πρώτο της πλοίο η easyCruise

Παρέλαβε το πρώτο της πλοίο η easyCruise

Χθες έγινε η παραλαβή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της νέας εταιρίας του Στέλιου Χατζηιωάννου easyCruise, η οποία θα δραστηριοποιηθεί στη Μεσόγειο από τις αρχές του 2005 προσφέροντας κρουαζιέρες που το κόστος […]

Χθες έγινε η παραλαβή του πρώτου κρουαζιερόπλοιου της νέας εταιρίας του Στέλιου Χατζηιωάννου easyCruise, η οποία θα δραστηριοποιηθεί στη Μεσόγειο<...> από τις αρχές του 2005 προσφέροντας κρουαζιέρες που το κόστος τους θα ξεκινά από 29 λίρες Αγγλίας.

Το “Neptune 2”, πρώην Renaissance 2 έχει χωρητικότητα 4.077 gt και είναι ναυπήγησης 1990. Το πλοίο θα πλεύσει στη συνέχεια για τη Σιγκαπούρη για ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες, στη διάρκεια των οποίων θα μεγαλώσει και η μεταφορική ικανότητα του από 114 σε 180 επιβάτες.

“Είμαστε αποφασισμένοι να αποδείξουμε στον κόσμο ότι οι χαμηλές τιμές και οι υπηρεσίες ποιότητας μπορούν να συνυπάρξουν χάριν στις καινοτομίες που προωθούμε”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

Εν τω μεταξύ τη διαχείριση των πλοίων της easyCruise για τα επόμενα τρία χρόνια ανέλαβε η εταιρία V. Ships Leisure. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμφωνητικό, βάση του οποίου η V. Ships θα κάνει τον προγραμματισμό των κρουαζιέρων, θα παρέχει την τεχνική διαχείριση, ενώ επιπλέον θα επανδρώνει τα πλοία της easyCruise με πληρώματα καταστρώματος και μηχανής.

Ο διευθύνων σύμβουλος της V. Ships Roberto Giorgi σε δηλώσεις του τόνισε ότι “Στην V. Ships είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την easyGroup στο νέο αυτό σχέδιο”, και προσέθεσε “Θα προσφέρουμε ικανοποιητικές λύσεις όσον αφορά το κόστος διαχείρισης, ενώ παράλληλα θα διατηρούμε υψηλά τα επίπεδα υπηρεσιών και διαχείρισης”.

Η V. Ships προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 650 πλοία και έχει γραφεία σε 26 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024