Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΞεκινά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού με μεγάλη γραφειοκρατία

Ξεκινά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού με μεγάλη γραφειοκρατία

Αρχίζει σήμερα πανελλαδικά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε δικαιούχους των παροχών του, για το έτος 2004, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Οργανισμού, η οποία μάλιστα […]

Αρχίζει σήμερα πανελλαδικά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε δικαιούχους των<...> παροχών του, για το έτος 2004, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Οργανισμού, η οποία μάλιστα αναφέρει αναλυτικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Όπως όμως εκτιμούν δημοσιεύματα του καθημερινού τύπου, η γραφειοκρατία αυτή θα αποτελέσει τροχοπέδη στην χορήγηση των δελτίων, η οποία θα διαρκέσει αρκετές μέρες.

Δικαιούχοι δελτίων κοινωνικού τουρισμού είναι:

  • Οι εργαζόμενοι που καταβάλλουν εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και έχουν πραγματοποιήσει εκατό (100) ημέρες εργασίας ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας το έτος 2003.
  • Οι συνταξιούχοι που συνταξιοδοτήθηκαν από φορέα στη διάρκεια ασφάλισης του οποίου και μέχρι τη συνταξιοδότησή τους κατέβαλαν εισφορές υπέρ του ΟΕΕ. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 4.500 ημέρες εργασίας στον κλάδο ασφάλισης κατά του κινδύνου της ανεργίας σε προηγούμενο της συνταξιοδότησής τους φορέα.
  • Aτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας ίσο ή μεγαλύτερο του 67%.
  • Τα προστατευόμενα μέλη (παιδιά) των δικαιούχων, μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους ή του 24ου εφ` όσον είναι άνεργα ή του 26ου εφ` όσον σπουδάζουν σε οποιαδήποτε Δημόσια Σχολή.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024