Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οργανισμός Εργατικής Εστίας

Ξεκινά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού με μεγάλη γραφειοκρατία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Απρίλιος 2004, 00:00

Αρχίζει σήμερα πανελλαδικά η χορήγηση δελτίων κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε δικαιούχους των<...>

παροχών του, για το έτος 2004, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Οργανισμού, η οποία μάλιστα αναφέρει αναλυτικά τα δικαιολογητικά που χρειάζονται. Όπως όμως εκτιμούν δημοσιεύματα του καθημερινού τύπου, η γραφειοκρατία αυτή θα αποτελέσει τροχοπέδη στην χορήγηση των δελτίων, η οποία θα διαρκέσει αρκετές μέρες.

Δικαιούχοι δελτίων κοινωνικού τουρισμού είναι:

  • Οι εργαζόμενοι που καταβάλλουν εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας και έχουν πραγματοποιήσει εκατό (100) ημέρες εργασίας ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας το έτος 2003.
  • Οι συνταξιούχοι που συνταξιοδοτήθηκαν από φορέα στη διάρκεια ασφάλισης του οποίου και μέχρι τη συνταξιοδότησή τους κατέβαλαν εισφορές υπέρ του ΟΕΕ. Όσοι έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 4.500 ημέρες εργασίας στον κλάδο ασφάλισης κατά του κινδύνου της ανεργίας σε προηγούμενο της συνταξιοδότησής τους φορέα.
  • Aτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας ίσο ή μεγαλύτερο του 67%.
  • Τα προστατευόμενα μέλη (παιδιά) των δικαιούχων, μέχρι τη συμπλήρωση του 18ου έτους της ηλικίας τους ή του 24ου εφ` όσον είναι άνεργα ή του 26ου εφ` όσον σπουδάζουν σε οποιαδήποτε Δημόσια Σχολή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top