Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥπέρ της διεύρυνσης του ωραρίου των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές

Υπέρ της διεύρυνσης του ωραρίου των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές

Κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Ηράκλειο που βρίσκεται το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης του ωραρίου των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές, ειδικά για την […]

Κατά τη διάρκεια περιοδείας στο Ηράκλειο που βρίσκεται το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) τάχθηκε<...> υπέρ της διεύρυνσης του ωραρίου των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές, ειδικά για την περίοδο της Ολυμπιάδας, τονίζοντας ότι η διεύρυνση του ωραρίου, πρέπει να γίνει με βάση την εργατική νομοθεσία, αλλά και με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και των χιλιάδων επισκεπτών την περίοδο της Ολυμπιάδας, που δεν θα πρέπει να βρίσκουν κλειστά τα καταστήματα.

Το προεδρείο της ΕΣΕΕ πραγματοποίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις, στην Περιφέρεια, τη Νομαρχία και το Δήμο Ηρακλείου. Κατά την επίσκεψη στο Νομαρχιακό Μέγαρο το Προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Αρμενάκη, υποδέχτηκε ο Αντινομάρχης Ηρακλείου Μανόλης Σκαρβελάκης και ο Πρόεδρος του Δευτερογενή Τομέα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αντώνης Στεφανάκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024