Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου ξεκινά από τον Πειραιά

Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα του κόσμου ξεκινά από τον Πειραιά

Την 1η Νοεμβρίου κατέφθασε στον Πειραιά, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean, το Legend of the Seas προκειμένου να σαλπάρει για μια σειρά κρουαζιέρων, με την ονομασία Royal Journeys. Από […]

Την 1η Νοεμβρίου κατέφθασε στον Πειραιά, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean<.>, το<...> Legend of the Seas προκειμένου να σαλπάρει για μια σειρά κρουαζιέρων, με την ονομασία Royal Journeys.
Από τον Πειραιά, όπου βρίσκεται για πρώτη φορά το Legend of the Seas θα φθάσει μέχρι το μακρινό Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας πριν επιστρέψει πίσω στο λιμάνι του Πειραιά μετά από ένα ταξίδι διάρκειας 175 ημερών.
Στο διάστημα αυτό το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί 18 χώρες και περισσότερες από 50 πόλεις, σε 19 διαφορετικά μέρη όπου χωρίζεται αυτή η κρουαζιέρα.
Το Legend of the Seas έχει συνολικό μήκος όσο τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, και δυνατότητα μεταφοράς 2.076 επιβατών. Η ταχύτητα του είναι 28 χιλιόμετρα την ώρα.
Ο πρόεδρος της Navigator, της εταιρίας που είναι γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για την Ελλάδα, κ. Α. Στυλιανόπουλος δήλωσε ότι "είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Ελλάδα και τον τουρισμό μας, ότι το σημείο εκκίνησης αυτής της κρουαζιέρας είναι ο Πειραιάς. Ο τομέας της κρουαζιέρας γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια, αφού ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτός ο τρόπος των διακοπών."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024