Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Αύξηση συμμετοχών στη φετινή Philoxenia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Νοέμβριος 1999, 00:00

PΗΙLOXENIA '99. Ξεκίνησε χθες η έκθεση Philoxenia '99, της οποίας οι πόρτες θα είναι ανοικτές μόνο για τους εμπορικούς επισκέπτες τις δύο πρώτες μέρες<...>

. Το Σάββατο και την Κυριακή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τους τουριστικούς προορισμούς εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, ώστε να προγραμματίσει τις διακοπές του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των οργανωτών της έκθεσης "αναμένεται ιδιαίτερα σημαντικό το αποτέλεσμα της φετινής

Philoxenia<.>

σε επίπεδο σύναψης επιχειρηματικών συμφωνιών, όχι μόνο χάρη στην καινοτομία της εξειδίκευσης. Η συμμετοχή των φορέων του τουρισμού, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, είναι μαζικότερη από κάθε άλλη διοργάνωση στην ιστορία του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο συνολικός αριθμός των 449 συμμετοχών συνιστά επίπεδο αυξημένο κατά 30% έναντι της Philoxenia '98 και κατά 16% υψηλότερο της δεύτερης μεγαλύτερης διοργάνωσης στην ιστορία του θεσμού (8η Philoxenia -το 1992- με 387 συμμετοχές).
Στη Philoxenia '99 συμμετέχουν εκθέτες από όλες της περιοχές της επικράτειας, αλλά και το εξωτερικό. Σύμφωνα με τα στοιχεία των οργανωτών, οι επίσημες κρατικές συμμετοχές ανέρχονται σε 10 (Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισπανία, Κύπρος, Μαλαισία, Ρουμανία, Σερβία, Ταϊλάνδη, Τυνησία), ενώ το σύνολο των χωρών οι οποίες κατά τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιπροσωπεύονται στην έκθεση φθάνει τις 45. Στο πλαίσιο της φετινής Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού πραγματοποιείται αεροπορικό σαλόνι με τη συμμετοχή όλων των ελληνικών και πολλών ξένων αεροπορικών εταιρειών. Επίσης, συμμετέχουν 34 εκθέτες στην κατηγορία του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, οι οποίοι καλύπτουν δύο μεγάλα περίπτερα.
Συνολικά, έχουν προσκληθεί 93 επιλεγμένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες. Ξεχωρίζουν οι αναμενόμενες αφίξεις 28 επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου από τη Γερμανία, 24 από τη Βουλγαρία και 14 από τη Νιγηρία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top