Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚομβικό αεροδρόμιο το Μακεδονία

Κομβικό αεροδρόμιο το Μακεδονία

PHILOXENIA ’99. Ειδική αναφορά στο ρόλο που θα παίξει η Θεσσαλονίκη στη νέα πορεία της ΟΑ έγινε κατά την διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας […]

PHILOXENIA '99. Ειδική αναφορά στο ρόλο που θα παίξει η Θεσσαλονίκη στη νέα πορεία της ΟΑ έγινε κατά<...> την διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακή<.>ς Αεροπορίας κ. Ροντ Λιντς στα πλαίσια της έκθεσης Philoxenia '99. Το αεροδρόμιο Μακεδονία θα καταστεί κομβικό σημείο του δικτύου της για απευθείας πτήσεις σε πολλούς σταθμούς του εξωτερικού. Παράλληλα, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται με την Αθήνα με μεγάλης συχνότητας πτήσεις, σχεδιασμένες για την διευκόλυνση των ανταποκρίσεων. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της εταιρίας περιλαμβάνει απευθείας πτήσεις από την Θεσσαλονίκη για τα μεγάλα κέντρα της Ευρώπης και ξεκινά με καθημερινές απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο και θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτεύουσες.
Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Μακεδονία θα γίνουν κομβικά σημεία γεγονός που θα δώσει σύμφωνα με τον κ. Λιντς ευκαιρίες και κέρδη στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024