Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο Αβραμόπουλος στη Ρόδο

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του Υπουργείου Τουρισμού με τα Δωδεκάνησα

Θοδωρής Κουμέλης - 27 Απρίλιος 2004, 00:00

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε τουριστικούς προορισμούς, με στόχο την ενημέρωση για την πορεία της τουριστικής κίνησης και την ανταλλαγή απόψεων με τους τουριστικούς φορείς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης...

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε τουριστικούς προορισμούς, με στόχο την ενημέρωση για την πορεία της τουριστικής κίνησης και την ανταλλαγή<...>

απόψεων με τους τουριστικούς φορείς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υπουργός τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μετέβη στη Ρόδο.

Ο κ. Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον υφυπουργό τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, είχε στη Ρόδο σύσκεψη με τους φορείς του τουρισμού στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γ.γ. της Περιφέρειας Νότίου Αιγαίου, ο Νομάρχης Δωδεκανήσου, Δήμαρχοι του νησιού, εκπρόσωποι ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, ξεναγών και άλλοι.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι “Στο πλαίσιο ενός ανοικτού διαλόγου που ξεκινήσαμε πριν από περίπου μια εβδομάδα, με απώτερο στόχο μια καλύτερη δική μας ενημέρωση αλλά και μια σε βάθος γνωριμία με τους παράγοντες και τους φορείς, που διαμορφώνουν τον τουρισμό στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο μια πάρα πολύ σημαντική συνάντηση. Μια συνάντηση ιδιαίτερα χρήσιμη, που συνιστά και την αφετηρία μιας διαρκούς ανοικτής γραμμής επικοινωνίας με τα Δωδεκάνησα. Θα βρίσκομαι πολύ συχνά εδώ γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο ρόλος και η αποστολή μας, να είμαστε κοντά στην ελληνική Περιφέρεια, που αυτόν τον καιρό δίνει την μάχη της ανάπτυξης και της προόδου. Το υπουργείο Τουρισμού είναι μεν καινούργιο υπουργείο αλλά με αναπτυξιακό και παραγωγικό περιεχόμενο και σκοπό. Ήδη εκπονούμε προγράμματα και φιλοδοξούμε να καταρτίσουμε τη νέα στρατηγική μας για τον τουρισμό, έναν αναπτυξιακό μοχλό για το σύνολο της επικράτειας. Βρισκόμαστε εδώ λοιπόν, κοντά στα προβλήματα και τις ελπίδες του τουριστικού κόσμου σε ανοικτή επαφή με όλους, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Διότι η στρατηγική για τον τουρισμό θα είναι εθνική και θα χαράσσεται μέσα από ανοικτή επικοινωνία και διάλογο. Όλους μας ενώνει ο κοινός σκοπός. Αυτό, που τελικά έχει απομείνει για την ελληνική οικονομία ως ο πιο δυναμικός της τομέας,  κάτω από σύγχρονα συστήματα και καινούργιες αντιλήψεις, να αναδειχθεί ως ο μοχλός προόδου της μελλοντικής πορείας της χώρας μας”.

Επόμενοι προορισμοί του κ. Αβραμόπουλου, μετά το Ηράκλειο και τη Ρόδο, θα είναι η Κέρκυρα και η Θεσσαλονίκη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top