Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργός Επικρατείας

Νέοι επικεφαλείς σε Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, Ολυμπιακές Αερογραμμές, Ολυμπιακά Ακίνητα και Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς

Θοδωρής Κουμέλης - 28 Απρίλιος 2004, 00:00

Τους νέους πρόεδρους και διευθύνοντες συμβούλους στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (Ε.Τ.Α.), στις Ολυμπιακές Αερογραμμές, στην Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., και στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.) ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας...

Τους νέους πρόεδρους και διευθύνοντες συμβούλους στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (Ε.Τ.Α.), στις<...>

Ολυμπιακές Αερογραμμές, στην Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., και στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.) ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Ειδικότερα, πρόεδρος της Ε.Τ.Α., ορίστηκε ο επ. αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου, Κώστας Λυμπερόπουλος και διευθύνων σύμβουλος ο επίκουρος καθηγητής του Οικονομικού τμήματος του πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Χαριτάκης.

Πρόεδρος των Ολυμπιακών Αερογραμμών ορίστηκε ο καθηγητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Πέτρος Παπαγεωργίου και διευθύνων σύμβουλος το στέλεχος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, Οδυσσέας Βλάμης.

Ο δικηγόρος, καθηγητής στο LSE, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, τοποθετήθηκε πρόεδρος της Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.

Για τη θέση του πρόεδρου του Ο.Λ.Π., προτείνεται ο τ. πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αναστάσιος Γκόνης και για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ο δικηγόρος, στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Νίκος Γιαννής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top