Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Star Alliance παρουσιάζει το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο

H Star Alliance παρουσιάζει το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο

Η Star Alliance παρουσίασε το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο το έκτο στη σειρά των αεροπορικών πάσων που προσφέρονται από την παγκόσμια αεροπορική συμμαχία. Το Ασιατικό Πάσο επιτρέπει στους πελάτες που ξεκινάνε […]

Η Star Alliance παρουσίασε το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο το έκτο στη σειρά των αεροπορικών πάσων που<...> προσφέρονται από την παγκόσμια αεροπορική συμμαχία. Το Ασιατικό Πάσο επιτρέπει στους πελάτες που ξεκινάνε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Κεντρική και Νότιο Αμερική, την Αφρική ή τη Μέση Ανατολή σε συνδυασμό με μια από τις εταιρίες – μέλη της Star Alliance, να επιλέξουν τη μετεπιβίβασή τους προς 16 προορισμούς σε όλη την Ασία και να πετάξουν μέχρι και 6 ανεξάρτητες πτήσεις.

Το ταξίδι με το αεροπορικό πάσο ισχύει για όλο το χρόνο σε 27 δρομολόγια στο εσωτερικό της Ασίας με τα μέλη της Star Alliance, Singapore Airlines, Asiana Airlines, THAI και United. Εξαιρούνται οι πτήσεις της Singapore Airlines από τη Σινγκαπούρη στο Μπρουνέϊ, οι υπ` αριθμόν 5000 πτήσεις της Singapore και οι πτήσεις της Asiana Airline με αριθμό 6761-6764 στο δρομολόγιο μεταξύ Σεούλ και Μπανγκόκ.

Το διεθνές αεροπορικό εισιτήριο πρέπει να αγοραστεί ταυτόχρονα με το Ασιατικό Πάσο και στο ίδιο πακέτο εισιτηρίου. Μόνο ένα αεροπορικό πάσο μπορεί να αγοραστεί ανά επιβάτη και ανά διεθνές εισιτήριο και το ταξίδι στις ανεξάρτητες πτήσεις ισχύει για μία φορά μόνο ανά κατεύθυνση. Η ελάχιστη διαμονή που απαιτείται σε κάθε προορισμό είναι οι τρεις μέρες ενώ η μέγιστη δεν πρέπει να ξεπερνά τους δύο μήνες.

Όπως και με όλα τα υπόλοιπα Αεροπορικά Πάσα της Star Alliance, οι επιλέξιμες πτήσεις με το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο της Star Alliance θα κερδίζουν μίλια στο επιλεγμένο Πρόγραμμα Συχνού Επιβάτη του κάθε πελάτη.

Με το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο της Star Alliance οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν οποιουσδήποτε έξι προορισμούς από τους παρακάτω:

Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη (Μπανγκόκ, Τσιανγκ Μάϊ, Πουκέ, Κράμπι), Μπρουνέϊ Νταρούσαλεμ, Ινδονησία (Ντενπασάρ Μπαλί, Τζακάρτα, Σουραμπάγια), Βιετνάμ (Ανόϊ, Πόλη Χο Τσι Μιν), Φιλιππίνες (Μανίλα), Χονγκ Κονγκ, Δημοκρατία της Κορέας, (Σεούλ), Μιναμάρ (Γιανγκόν) και Δημοκρατία του Λάο (Βιεντάν).

Το Ασιατικό Αεροπορικό Πάσο συμπληρώνει περαιτέρω τα προϊόντα αεροπορικών πάσων της Star Alliance στην Ιαπωνία, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, το Νότιο Ειρηνικό και τη Βραζιλία.

Η South African Airways θα μπει στη συμμαχία

Εν τω μεταξύ, η Lufthansa καλωσορίζει την ανακοίνωση της πρόθεσης της South African Airways να γίνει μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συνεργασίας στον κόσμο. “Η South African Airways είναι ένας εκπληκτικός συνεργάτης. Είμαι ευχαριστημένος με την απόφασή της. Αυτά είναι καλά νέα γιατί η συνδρομή της South African Airways στη συμμαχία, θα φέρει πολλά πλεονεκτήματα για όλους τους συνεργάτες. Οι πελάτες της Star Alliance ειδικά, θα επωφεληθούν από την εκτεταμένη προσφορά προορισμών. Η Lufthansa θα προσφέρει την πλήρη υποστήριξή της στην αίτηση της South African Airways και θα προτείνει στα μέρη της Star Alliance να επιτρέψουν την τάχιστη εισαγωγή της στη συμμαχία”, είπε ο Wolfgang Mayrhuber, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Lufthansa AG, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας της Νότιας Αφρικής.

Με την εκδήλωση πρόθεσης της South African Airways, επιβεβαιώνεται η μακρά, καλή συνεργασία μεταξύ της Lufthansa και της South African Airways και συγχρόνως ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Σε συνέχεια αυτής της απόφασης η Lufthansa ήδη αναμείχθηκε ως “σπόνσορας” για την εισαγωγή της SAA στη Star Alliance και τώρα θα υποστηρίξει την εταιρία στην πορεία για την επίσημη εισαγωγή της. “Έχω μόνο θετικές εμπειρίες από τη συνεργασία με τη SAA, ήδη και από την προηγούμενη θέση μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της of Lufthansa Technik AG”, είπε ο Mayrhuber.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024