Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Φορέας για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύεται στη Σκιάθο

Θοδωρής Κουμέλης - 30 Απρίλιος 2004, 00:00

Φορέα για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύουν στη Σκιάθο οι Σύλλογοι Ξενοδόχων, Πρακτόρων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και<...>

ο Δήμος Σκιάθου. Η σύσταση του “Ενιαίου Φορέα Τουρισμού” κρίθηκε αναγκαία για να ανακοπεί η πτωτική πορεία που παρουσιάζουν κάθε χρόνο οι αφίξεις στο νησί, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, υπάρχει μείωση κάθε τουριστική περίοδο της τάξης του 10%. Εξίσου αναγκαίος είναι και ο καθορισμός μιας ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής που θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού, ενώ ανάλογη σύσκεψη σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων φορέων και συλλόγων θα πραγματοποιηθεί την Kυριακή 2 Mαΐου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν το θέμα του αεροδρομίου και της εφαρμογής του master plan, οι άδειες για κολυμβητικές δεξαμενές καθώς και η χάραξη κοινής πολιτικής για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Στην ίδια σύσκεψη έγιναν αναφορές στα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού καθώς και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους για αύξηση των τουριστικών πακέτων του εξωτερικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top