Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΦορέας για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύεται στη Σκιάθο

Φορέας για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύεται στη Σκιάθο

Φορέα για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύουν στη Σκιάθο οι Σύλλογοι Ξενοδόχων, Πρακτόρων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και ο Δήμος Σκιάθου. Η σύσταση του “Ενιαίου Φορέα Τουρισμού” κρίθηκε αναγκαία για να ανακοπεί […]

Φορέα για την ενίσχυση του τουρισμού ιδρύουν στη Σκιάθο οι Σύλλογοι Ξενοδόχων, Πρακτόρων, Ενοικιαζομένων Δωματίων και<...> ο Δήμος Σκιάθου. Η σύσταση του “Ενιαίου Φορέα Τουρισμού” κρίθηκε αναγκαία για να ανακοπεί η πτωτική πορεία που παρουσιάζουν κάθε χρόνο οι αφίξεις στο νησί, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα, υπάρχει μείωση κάθε τουριστική περίοδο της τάξης του 10%. Εξίσου αναγκαίος είναι και ο καθορισμός μιας ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής που θα ανατρέψει το αρνητικό κλίμα.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων του νησιού, ενώ ανάλογη σύσκεψη σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων φορέων και συλλόγων θα πραγματοποιηθεί την Kυριακή 2 Mαΐου.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν το θέμα του αεροδρομίου και της εφαρμογής του master plan, οι άδειες για κολυμβητικές δεξαμενές καθώς και η χάραξη κοινής πολιτικής για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Στην ίδια σύσκεψη έγιναν αναφορές στα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού καθώς και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους για αύξηση των τουριστικών πακέτων του εξωτερικού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024