Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκινάει η έκτακτη καμπάνια προβολής

Ξεκινάει η έκτακτη καμπάνια προβολής

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η έκτακτη διαφημιστική καμπάνια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, ύψους περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η έκτακτη διαφημιστική καμπάνια προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό, ύψους περίπου<...> 5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Δημήτρης Αβραμόπουλος μιλώντας εχθές σε φορείς της Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των επισκέψεων του σε τουριστικούς προορισμούς, με στόχο να ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής κίνησης και να ανταλλάξει απόψεις με τους αρμόδιους φορείς και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στόχος της έκτακτης καμπάνιας είναι η τόνωση της τουριστικής ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα ενόψει και της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο υπουργός που συνοδευόταν από τον υφυπουργό Τουρισμού Αναστάσιο Λιάσκο είχε ευρεία σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν o Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Νομάρχες της Βορείου Ελλάδος, Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής και εκπρόσωποι όλων των τουριστικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι: “Βρεθήκαμε σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ενός προγράμματος επαφών και διαλόγου με τους φορείς, που διαμορφώνουν τον Ελληνικό Τουρισμό σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Μακεδονία είναι στις βασικές προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής του νεοσύστατου Υπουργείου Τουρισμού. Σήμερα λοιπόν εδώ, πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη με την παρουσία και την συμμετοχή της Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των συντελεστών του Τουρισμού της περιοχής.

Το Υπουργείο χαράσσει μια καινούργια πολιτική, με στρατηγική σε βάθος χρόνου. Φιλοδοξούμε, όταν ολοκληρώσουμε την προετοιμασία, να καταστήσουμε το Υπουργείο Τουρισμού την αιχμή του δόρατος της νέας αναπτυξιακής πορείας της χώρας.

Από εδώ και πέρα ξεκινάει μια περίοδος συνεχών επαφών. Εμείς θα είμαστε κοντά σε όσους συνεργάζονται στον Τομέα του Τουρισμού, τον διαμορφώνουν, τον προγραμματίζουν, τον σχεδιάζουν και θα έχουμε τακτικές επαφές σε ολόκληρη την Περιφέρεια”.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ετέθησαν και θέματα που αφορούν στην έκδοση βίζας και σε ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν και ο κ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε, ότι έχει ήδη δώσει οδηγίες στον υφυπουργό κ. Αναστάσιο Λιάσκο, προκειμένου να συνεργασθεί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να επιταχυνθούν άμεσα οι διαδικασίες για την έκδοση βίζας στους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας. Επίσης ο υπουργός Τουρισμού υπογράμμισε, ότι υποστηρίζει τη διεκδίκηση από τη Θεσσαλονίκη της ΕXPO 2008, τονίζοντας ότι αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του νέου Υπουργείου.

Στη συνέχεια το μεσημέρι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επισκέφθηκε το ΤΕΕ Μακεδονίας και τη Σχολή Ξεναγών Θεσσαλονίκης.

Επόμενος σταθμός των επισκέψεων του κ. Αβραμόπουλου στην Περιφέρεια θα είναι η Κέρκυρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024