Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΝομάρχης Πειραιά: Να ακυρωθεί η σύμβαση παραχώρησης της μαρίνας Ζέας από την ΕΤΑ στην Μαρίνα Ζέας Α.Ε.

Νομάρχης Πειραιά: Να ακυρωθεί η σύμβαση παραχώρησης της μαρίνας Ζέας από την ΕΤΑ στην Μαρίνα Ζέας Α.Ε.

Με επιστολή του προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γεώργιο Σουφλιά, ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ζητά να σταματήσουν οριστικά τα έργα, που έχει δρομολογήσει η ιδιωτική εταιρία “Μαρίνα Ζέας Α.Ε.” στη […]

Με επιστολή του προς τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γεώργιο Σουφλιά, ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ζητά να σταματήσουν<...> οριστικά τα έργα, που έχει δρομολογήσει η ιδιωτική εταιρία “Μαρίνα Ζέας Α.Ε.” στη μαρίνα Ζέας και να αποδοθεί ο χώρος στην Αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μίχας, εν όψει της συζήτησης, που έχει προγραμματιστεί να γίνει, την Τετάρτη 5 Μαΐου, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Πειραιά για γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των έργων στη μαρίνα Ζέας, ζητάει με την επιστολή του να επανεξεταστεί από την Κυβέρνηση και να ακυρωθεί η σύμβαση παραχώρησης της χρήσης της μαρίνας Ζέας από την εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, ΕΤΑ, στην εταιρία “Μαρίνα Ζέας Α.Ε.”.

Παράλληλα ζητά μέχρι την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας να μην εγκριθεί από το ΥΠΕΧΩΔΕ η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των έργων, και προτείνει να περιέλθει ο χώρος στην Αυτοδιοίκηση προκειμένου να αναπλασθεί και να αποδοθεί στους κατοίκους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024