Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαλύτερες τιμές και για τους Έλληνες ταξιδιώτες αυτή τη χρονιά

Καλύτερες τιμές και για τους Έλληνες ταξιδιώτες αυτή τη χρονιά

Σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφους στον υπουργό Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλο σχετικά με το θέμα των τιμών των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων…

Σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφους στον υπουργό Τουρισμού κ. Δημήτρης Αβραμόπουλο σχετικά με το θέμα των τιμών των ξενοδοχείων<...> κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, ο υπουργός απάντησε ότι “τα φαινόμενα κερδοσκοπίας, μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι, ήδη, έχουμε αρχίσει να τα αντιμετωπίζουμε”.

Αναφορικά με τις τιμές των ξενοδοχείων, ο υπουργός δήλωσε ότι “πρέπει να σας πω ότι, εδώ και ένα χρόνο, έχει υπογραφεί μια συμφωνία με το `2004` και, ήδη, το 90% των κρεβατιών και των δωματίων στην Αθήνα είναι κλεισμένα. Σε ό,τι αφορά την γενικότερη πολιτική για ολόκληρη τη χώρα, αξίζει να σας πω ότι, σε συνεννόηση πάλι με τους ξενοδόχους, θα υπάρχουν καλύτερες τιμές και για τους Έλληνες ταξιδιώτες αυτή τη χρονιά. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγική που αναπτύσσεται για τον Τουρισμό αξιοποιεί περισσότερο το μεταολυμπιακό τοπίο, αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες, από μόνοι τους, συνιστούν γεγονός διαφήμισης και προβολής της χώρας μεγάλης σημασίας. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά”, κατέληξε ο υπουργός.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024