Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Χάρης Κοκκώσης

Σε τρεις "πυλώνες" ο νέος ΕΟΤ

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Μάιος 2004, 00:00

Στο νέο πρόσωπο του ΕΟΤ, την εξέλιξη των κρατήσεων και τις τιμές που πρότειναν να ισχύσουν φέτος οι ξενοδόχοι της Αθήνας αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Οργανισμού Χάρης Κοκκώσης μιλώντας στο TravelDailyNews και τον Π.Δ.Υφαντή στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του...

Τιμές έως  και οκτώ φορές υψηλότερες σε σχέση με πέρυσι ζήτησαν από τον ΕΟΤ να ισχύσουν φέτος οι ξενοδόχοι<...>

της Αθήνας. Η μέση αύξηση τιμών που εμφανίζουν φέτος τα αθηναϊκά ξενοδοχεία εν` όψει Ολυμπιακών Αγώνων φθάνει το 70-80% σε σχέση με το 2003 ενώ σε κάθε περίπτωση οι τιμές είναι υψηλότερες τουλάχιστον κατά 50% έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου.

Τα στοιχεία αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων στην εφ` όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο δικτυακό τόπο TravelDailyNews και το δημοσιογράφο Παναγιώτη Δ. Υφαντή ο νέος πρόεδρος του ΕΟΤ Χάρης Κοκκώσης.

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ παρουσιάζει, παράλληλα, τους τρεις “πυλώνες” πάνω στους οποίους θα επαναθεμελιωθεί ο ΕΟΤ, αναφέρεται στην επαναξιολόγηση του προσωπικού και περιγράφει το προφίλ των στελεχών που θα αναλάβουν επιτελικές θέσεις.

Μιλά, ακόμα για τον πρότυπο οργανισμό στον οποίο δείχνει να προσανατολίζεται η πολιτική ηγεσία ώστε  να αποτελέσει το πρότυπο λειτουργίας των νέων γραφείων εξωτερικού του ΕΟΤ καθώς και για  το ρόλο που θα έχουν οι επικεφαλείς τους.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “Επί της ουσίας... Διαδικτυακοί διάλογοι με τον Παναγιώτη Δ. Υφαντή”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top