Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Εκπτώσεις για την χαμηλή περίοδο

Θοδωρής Κουμέλης - 09 Νοέμβριος 1999, 00:00

Η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί το βασικό στόχο των τουριστικών  φορέων της Λευκάδα<.>ς για το 2000<...>

. Για το σκοπό αυτό, τα ξενοδοχεία και τα λοιπά καταλύματα αποφάσισαν την εφαρμογή τιμολογιακής πολιτικής εκπτώσεων της τάξης του 35% για τους Έλληνες τουρίστες που θα επισκεφθούν το νομό κατά την χαμηλή τουριστική περίοδο.
Κατόπιν τούτου, προβλέπεται αύξηση του εκτός αιχμής τουριστικού ρεύματος κατά 10-20% το 2000. Τα έργα τουριστικής ανάπτυξης στα Επτάνησα για τα οποία διετέθησαν κονδύλια 130 δισ. δρχ. την τελευταία πενταετία παρουσίασε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Ηλίας Λιακόπουλος κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που έγινε στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης Philoxenia.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο έργο κατασκευής της μαρίνας της Λευκάδας ύψους 10 δισ. δρχ. το οποίο έχει ήδη δημοπρατηθεί και προβλέπεται να έχει τελειώσει το 2002. Στο συνεδριακό κέντρο της Λευκάδας, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί εντός των προσεχών μηνών αναφέρθηκε ο νομάρχης κ. Σπύρος Μαργέλης, ενώ το τρίπτυχο "τουρισμός - πολιτισμός - περιβάλλον" επισήμανε ως βασικό άξονα τουριστικής πολιτικής ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Σκληρός. Το ξενοδοχειακό δυναμικό του νομού, που απαρτίζουν 3.500 κλίνες σε μικρά ξενοδοχεία, 8.500 ενοικιαζόμενα δωμάτια και 4 campings, παρουσίασε η κα. Άννα Νικοδήμου, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top