Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Tο νεότερο πλοίο του επίσημου προγράμματος Ολυμπιακής Φιλοξενίας στον Πειραιά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Μάιος 2004, 00:00

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ms Westerdam, ένα από τα δύο κρουαζιερόπλοια με τα οποία η Sportius Hospitality θα ενισχύσει το πρόγραμμα<...>

φιλοξενίας των Ολυμπιακών Αγώνων, παρουσιάσθηκε σε εκπροσώπους της `Αθήνα 2004` και δημοσιογράφους στο πλαίσιο επίσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι του Πειραιά.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του πλοίου, το ms Westerdam ανήκει στο στόλο της Holland America Line στην κατηγορία Vista Class. Στις συνολικά 924 καμπίνες και τα 10 καταστρώματά του, έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 1.848 επιβατών, ενώ αριθμεί πλήρωμα 800 ατόμων. Υπάρχουν 6 διαφορετικές κατηγορίες καμπίνων, το 85% των οποίων έχουν θέα στον ωκεανό, με το 67% από αυτές να διαθέτουν βεράντα. Για τη μεταφορά και την εύκολη πρόσβαση των επιβατών στις καμπίνες τους, υπάρχουν εξωτερικοί ανελκυστήρες, σε όλο το μήκος του πλοίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο πλοίο, ανακοινώθηκε ότι στο ms Westerdam θα φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, Ολυμπιακές επιτροπές, μεταξύ των οποίων αυτές της Ρωσίας, της οποίας η Sportius Hospitality είναι επίσημος φορέας φιλοξενίας και εισιτηρίων, της Αμερικής και της Ν. Αφρικής.

Ο κ. Μ. Σιαπάνης, Πρόεδρος της Sportius Hospitality, αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, στη συνεισφορά της Sportius Hospitality στην ενίσχυση του προγράμματος Ολυμπιακής φιλοξενίας, αλλά και στο μέγεθος της ευθύνης για όλες τις εταιρίες που έχουν κληθεί να αναλάβουν ενεργό δράση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο κ. Σιαπάνης επίσης τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιτύχαμε την αλλαγή του ms Oosterdam με το ms Westerdam. Θέλαμε να έχουμε τη ναυαρχίδα της Holland America στην Ελλάδα, για το πρόγραμμα φιλοξενίας και το επιτύχαμε. Το πλοίο καθελκύστηκε το Σάββατο 24 Απριλίου 2004, στη Βενετία και βρίσκεται σήμερα εδώ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να το γνωρίσουμε από κοντά και να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει”.

Παράλληλα, ο κ. Κ. Μήτσιου, επίσης, Πρόεδρος της Sportius Hospitality, ανέφερε: “σήμερα, 102 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η Sportius Hospitality παρουσιάζει στην Ελλάδα το ms Westerdam, που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη του έργου και των προσπαθειών μας. Το σύνολο των προγραμμάτων φιλοξενίας που διαθέτουμε, θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες της περιόδου διεξαγωγής των Αγώνων, να απολαύσουν την πατρίδα μας, να γνωρίσουν των πολιτισμό μας και να συμμετάσχουν στους Αγώνες, αποκτώντας τη μοναδική εμπειρία της διαμονής στη χώρα μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top