Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Μέτρα στους οδηγούς των ταξί θέτει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Μάιος 2004, 00:00

Με βάση τα παράπονα που αντιμετώπισε για θέματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των τουριστών στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, η Ομάδα<...>

Εργασίας του Τομέα Τουρισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου κάλεσε τους εκπροσώπους των συλλόγων οδηγών ταξί της πόλης και της επαρχίας Ρεθύμνου, για να συζητήσει μαζί τους πιθανές λύσεις.

Η Ομάδα Εργασίας μετέφερε στα μέλη των Συλλόγων μια σειρά προβληματισμών που αναφέρονται σε κρούσματα αισχροκέρδειας, στην καθαριότητα των οχημάτων και στη συμπεριφορά των οδηγών ταξί.

Στη συνέχεια συμφωνήθηκε μεταξύ της Ομάδας Εργασίας και των επαγγελματιών η εφαρμογή μιας σειράς μέτρων, που στόχο έχει την πάταξη των παραπάνω φαινομένων. Μεταξύ αυτών είναι η υποχρεωτική χρήση του ταξίμετρου και η εφαρμογή ενιαίου τιμολογίου, ο σεβασμός του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η ευπρεπής εμφάνιση τόσο των αυτοκινήτων, όσο και των οδηγών, οι οποίοι με ευγένεια θα εξυπηρετούν τους τουρίστες, χωρίς μάλιστα να αρνούνται τη μίσθωση για συγκεκριμένους προορισμούς ή την βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top